Nova TTO

Produkterne fra Nova TTO er baseret på Tea Tree Oil, vitaminer og plejende æteriske olier af højeste kvalitet. Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia) stammer fra Australien, hvor oliens bakteriedræbende egenskaber har været kendt og anvendt i århundreder. Nova TTO Tea Tree Oil høstes i en plantage dyrket efter økologiske principper. Nova TTO serien er hudvenlig og indeholder ikke parfume. Læs mere om Nova TTO HER!

8 Produkt(er)

Nova TTO – baseret på Tea Tree Oil, vitaminer og plejende æteriske olier

Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia) kommer fra Australien, hvor oliens antiseptiske egenskaber har været kendt og anvendt i århundreder. Nova TTO Tea Tree Oil stammer fra træer, som høstes i plantager dyrket efter økologiske principper.

Ifølge fortællinger badede aboriginals i søer, som var omkranset af Melaleuca alternifolia træer, når sår og rifter skulle heles. I over hundrede år var der faldet blade fra træerne ned i vandet, og havde forvandlet søerne til store antiseptiske bade med gode helende egenskaber.

Der findes i alt ca. 150 forskellige arter af Melaleuca. Det er imidlertid kun olien fra Melaleuca alternifolia træet fra Australien, der har en kombination af indholdsstoffer, som gør den velegnet til behandling af fx mindre rifter og sår samt den daglige hudpleje.

Olien i Nova TTO er standardiseret på de 15 vigtigste aktive indholdsstoffer. Den australske Tea Tree Oil industri garanterer, at olien altidhar de samme egenskaber. Det er ingen garanti at olier fra andre Melaleuca træer har samme egenskaber, samtidig med at olien er hudvenlig.


Nova TTO – Førstehjælp på flaske

God hygiejne er alfa omega, hvis spredning af smitsomme bakterier skal undgås og man skal undgå at blive syg af dem. Selvom vi ikke tænker over det, har vi dagligt fat i mange smittekilder, hvor bakterier stortrives. Det kan være et dørhåndtag, penge, et håndtryk, en elevatorknap, telefonen, et viskestykke og meget andet. Ligesom stik fra insekter kan være bakteriefyldte og kræve lidt ekstra pleje.

Nova TTO er en serie udviklet til at anvende på mindre rifter, til daglig hygiejne, samt til daglig hudpleje for at passe godt på huden. Produkter som indeholder mindre end 6% Tea Tree Oil forstyrrer ikke den sunde bakterieflora på huden og produkterne indeholder ikke parabener.


Ta' Nova TTO med i naturen

En tur på standen eller i skoven er altid hyggelig – lige indtil hyggen bliver forvandlet til skrig og tårer, fordi en brandmand eller brændenælde har sat sit aftryk på den lille barnehånd.

Nova TTO 4,99%  tager med det samme både svie og kløe uden at påvirke huden naturlige bakterieflora. Kan efter behov anvendes flere gange indtil kløen er helt aftaget. Brug også Nova TTO 4,99% ved insektstik, bumser samt smårifter


Nova TTO produkterne indeholder:

Tea Tree Oil
Renser for sygdomsrelaterede bakterier uden at forstyrre den sunde bakterieflora på huden. Genopretter bakteriebalancen på huden. Findes i alle Nova TTO produkter

E-vitamin
Mindsker risikoen for oxidering af Tea Tree olien i produkterne og nedsætter dermed risikoen for hudirritationer betydeligt. Studier har vist, at oxideret Tea Tree Oil oftest er årsag til hudirritationer ved anvendelse af Tea Tree Oil. E-vitamin virker også som antioxidant for huden, ved at beskytte huden mod frie radikaler. Endvidere virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.Findes i alle Nova TTO produkter.

A-vitamin
Beroliger irriteret hud, fjerner døde hudceller samt blødgør og normaliserer huden. Findes i lotion med og uden parfume.


Særlige kendetegn for Nova TTO produkter

Produkterne er tilsat E-vitamin, som mindsker risikoen for oxidering af Tea Tree olien. Herved nedsættes risikoen for hudirritationer betydeligt, da studier har vist, at oxideret Tea Tree Oil er langt mere hudirriterende end frisk Tea Tree Oil. E-vitamin virker desuden som antioxidant og beskytter huden mod frie radikaler. E-vitamin virker blødgørende, cellefornyende og beroligende på huden.

Yderligere er der tilsat: A-vitamin, kamille, calendula, rosmarin, pebermynte og hyben, som bidrager til nænsom og nærende pleje af hud og hår.

Nova TTO ren Tea Tree Oil er i brune flasker for at beskytte olien mod oxidering. Flasken er desuden forsynet med brudkant, børnesikret låg og dråbetæller. Alt sammen faktorer, der sikrer korrekt anvendelse af Tea Tree Oil.

Nova TTO produkter indeholder ikke parfume, undtagen Lotion med parfume. Vi ved, at der er mange, der ikke ønsker eller kan tåle parfume og derfor har vi taget parfumen ud af alle vores produkter, undtagen Lotion med parfume.

Novasel får Tea Tree olien fra Australian Plantagen Pty, som garanterer Tea Tree Oil af højeste kvalitet. Alt Tea Tree Oil fra denne plantage overholder standarden for indholdet af de 15 mest aktive indholdsstoffer (Australsk Standard) og testes for indholdet af tungmetaller, pesticider m.m.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.