Nova TTO

Nova TTO

Nova TTO – baseret på Tea Tree Oil, vitaminer og plejende æteriske olier.

Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia) kommer fra Australien, hvor oliens antiseptiske egenskaber har været kendt og anvendt i århundreder. Nova TTO Tea Tree Oil stammer fra træer, som høstes i plantager dyrket efter økologiske principper.

Ifølge fortællinger badede aboriginals i søer, som var omkranset af Melaleuca alternifolia træer, når sår og rifter skulle heles. I over hundrede år var der faldet blade fra træerne ned i vandet, og havde forvandlet søerne til store antiseptiske bade med gode helende egenskaber.

Der findes i alt ca. 150 forskellige arter af Melaleuca. Det er imidlertid kun olien fra Melaleuca alternifolia træet fra Australien, der har en kombination af indholdsstoffer, som gør den velegnet til behandling af fx mindre rifter og sår samt den daglige hudpleje. 

Olien i Nova TTO er standardiseret på de 15 vigtigste aktive indholdsstoffer. Den australske Tea Tree Oil industri garanterer, at olien altidhar de samme egenskaber. Det er ingen garanti at olier fra andre Melaleuca træer har samme egenskaber, samtidig med at olien er hudvenlig.

Nova TTO – Førstehjælp på flaske
God hygiejne er alfa omega, hvis spredning af smitsomme bakterier skal undgås og man skal undgå at blive syg af dem. Selvom vi ikke tænker over det, har vi dagligt fat i mange smittekilder, hvor bakterier stortrives. Det kan være et dørhåndtag, penge, et håndtryk, en elevatorknap, telefonen, et viskestykke og meget andet. Ligesom stik fra insekter kan være bakteriefyldte og kræve lidt ekstra pleje.

Nova TTO er en serie udviklet til at anvende på mindre rifter, til daglig hygiejne, samt til daglig hudpleje for at passe godt på huden. Produkter som indeholder mindre end 6% Tea Tree Oil forstyrrer ikke den sunde bakterieflora på huden og produkterne indeholder ikke parabener.

Ta´ Nova TTO med i naturen…
En tur på standen eller i skoven er altid hyggelig – lige indtil hyggen bliver forvandlet til skrig og tårer, fordi en brandmand eller brændenælde har sat sit aftryk på den lille barnehånd.

Nova TTO 4,99%  tager med det samme både svie og kløe uden at påvirke huden naturlige bakterieflora. Kan efter behov anvendes flere gange indtil kløen er helt aftaget. Brug også Nova TTO 4,99% ved insektstik, bumser samt smårifter

 

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.