Nordiq

Nordiq tager kærligt hånd om dig med en aktiv livsstil.
Læs mere om de fantastiske kosttilskud fra Finland her!

5 Produkt(er)

Nordiq Nutrition – Kosttilskud til dig med den aktive livsstil

Nordiq Nutrition kosttilskud er skabt for den aktive livsstil. De er til for dig, der elsker et liv fyldt med bevægelse, motion, studier, familieliv og begivenheder med dem fra nær og fjern. Helt ideelle er de både for dig, der lever i det travle byliv samt dig, der elsker at tilbringe din tid ude i naturens stille idyl.

Med Nordiq Nutrion kan du nemlig bidrage med det tilskud af essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler din krop behøver for at holde sig oppe mod din livsstil.  

Hvad er NORDIQ Nutrion?

NORDIQ Nutrition Lifestyle og Nutrition Sport produkter er finske kosttilskud udviklet af de helt rette ingredienser og ud fra den høje kvalitet, der gør, at de er særlig egnet til dit hverdagsbrug. Ligegyldig hvilke opgaver, der kan lægge forude for din dag, er disse fantastiske tilskud med til at bidrage til både din fysiske- og psykiske vitalitet hele vejen. 

Kosttilskud for dit velvære

Når det gælder din naturlige balance, immunitet, velvære og sundhed, bør du aldrig gå på kompromis. Nordiq har derfor skabt deres produktserie for at bidrage med de sportssupplementer med mere, der kræves for generel fysisk sundhed. Deres tilskud er sågar specieludviklet til at understøtte enhver moderne aktiv livsstil - om end du er kvinde eller mand.

Brandets mission har siden deres begyndelse været at kombinere videnskab, renhed og naturens styrkekomplekser for at kunne levere tilskud med formularer, der lever op til alle krav om kvalitet. De har på denne vis formået at imødekomme ethvert aktivt menneske ved at gøre deres produkter veganervenlige, fri for fyldstoffer, bindemidler og kunstige smagsstoffer. 

Du kan forvente kosttilskud, der er...
1) Naturlige og økologiske. Der er udelukkende benyttet de bedste råvarer og urter, som er økologisk dyrket, i Nordiq kosttilskud.   

2) Genvenlige. En mild antioxidant effekt med genvenlige ingredienser sætter sine skånsomme og sunde præg i alle brandets kosttilskud. De er fri for både gluten, hvede, mejeriprodukter, soja og gær.

3) Frisk frysetørret. Den friske frysetørring af de eksklusive råvarer er med til at opretholde de følsomme plantekemiske sammensætninger, der gør, at de stort set svarer til den friske plante. På denne vis tilbydes din krop en naturlig ernæring.

4) Synergetiske. De nøje udvalgte urter og råvarer er tilpasset den naturlige balance. Formularerne og deres samspil gør, at de komplimenterer hinandens styrker og bidrager med en større effekt for din optimale fysiske tilstand.

5) Veganervenlige. Alle Nordiq Nutrition kosttilskud er egnet for vegetarer samt veganere.

Mange af de anvendte urter og planter er udvalgt ud fra videnskabelig brug samt århundrede af dokumenteret brug. Nordiq Nutritions passion er nemlig lige såvel at udnytte nutidig forskning som gammel traditionel urtemedicin. 

Køb Nordiq Nutrition hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du de eksklusive kosttilskud fra Finland til vildt skarpe priser. Ligegyldig hvilken aktiv livsstil, der sætter præg på din hverdag, kan du helt sikkert finde det tilskud, der kan bidrage til din levevis i vores sortiment.

Du finder blandt andet:
Nordiq Immune Complex, som bidrager til styrkelse af dit immunsystem. Den unikke kombination af urter og planter, der er at finde heri, bidrager nemlig til et normalt fungerende immunforsvar samtidig med afhjælpning af stress, infektioner samt kroppen i forbindelse med hård fysisk aktivitet.

Nordiq Female Complex. Dette kosttilskud er helt unikt og velegnet til at bidrage til kvinders hormonelle system. Det indeholder blandt andet det kvindelige Ginseng og vitamin B6, som bidrager til regulering af hormonaktiviteten, samt rosenrod og kamille, der i husråd er kendt for at afhjælpe stress.

Nordiq Male Complex. Med dette kosttilskud, der er specieludviklet til mænd, kan du bidrage til den overordnede helse med mineraler, der er gavnlige for urinrøret, blodcirkulationen og den hormonelle balance.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.