Nordic Herbals

Læs mere lige her:

Nordic Herbals har en troværdig, seriøs og bæredygtig tilgang til kosttilskud

Vores kosttilskud er sammensat ved brug af nyeste viden indenfor naturlige vitaminer og mineraler. Derfor kan vi tilbyde seriøse kosttilskud, der er optimale i forhold til det ønskede resultat. Derudover er vores kapsler produceret ved brug af vedvarende energi og er fri for farvestoffer og aromastoffer. Kapslerne leveres i en bæredygtig emballage uden engangs plastik, som kan genanvendes.

Vores syn på kosttilskud

En sund og varieret kost samt motion er vejen til sundhed og ikke mindst velvære. Men der kan være perioder i livet, hvor man kan have godt af at supplere med løsninger, der er sammensat optimalt med naturens eget bidrag. Nordic Herbals er en dansk virksomhed grundlagt i 2020, der ønsker sundhed og velvære for alle. Vi gør det ved at tilbyde kvalitetsprodukter med vitaminer og mineraler, som er skræddersyet og sammensat til at yde optimalt i forhold til dit behov.

For os stopper sundhed ikke ved den menneskelige krop. Vi tror på sundhed i enhver henseende, og derfor stammer vores produkter fra naturen og bliver produceret bæredygtigt uden at belaste miljøet. Så hvis du ønsker at supplere din livsstil med løsninger, der stammer fra naturen i form af bæredygtige kvalitetsprodukter med vitaminer og mineraler, er Nordic Herbals din seriøse leverandør.

Vedvarende og bæredygtigt

Vores kapsler er produceret ved brug af vedvarende energi og leveres i en bæredygtig aluminiumsbeholder, som er produceret af genanvendte materialer. Når der ikke er flere kapsler i aluminium beholderen, kan du anvende den til lige netop det du vil, lige så længe den holder - og det er længe. Vi har gjort plads til at du kan skrive på labelen på låget.

Hos Nordic Herbals vil vi gerne bidrage yderligere til den miljørigtige fremstilling og det naturlige indhold. Derfor har vi indgået en aftale med Growing Trees Network, hvilket betyder, at vi planter ét træ i Danmark, hver gang vi har leveret en måneds behandling af vores kosttilskud. Et træ som du kan være med til at plante.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?