NOKA

NOKA er en slankekur designet specielt til vægttab. Udvalget fra NOKA består en lang række forskellige retter, herunder slankefrokoster, diæt morgenmad og supper til vægttab. Vælg NOKA kuren, hvis du ønsker en kur med alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. 

Bliv klogere på NOKAHvad er NOKA? | En kur der virker | NOKA-produkter

Hvad er NOKA?

For mange andre kurer end NOKA kuren gælder det, at du udelukkende spiser en type mad i flere uger. Dette kan eksempelvis være pulver, som du shaker sammen med vand, og som du kan købe i forskellige smage. Her adskiller en NOKA diæt sig, fordi denne kur i stedet indeholder en lang række måltidserstatninger, så du selv kan sammensætte lige præcis den kur, du har lyst til at være på. Produkterne fra NOKA minder altså mere om almindelig mad end diverse shake-kurer. Slankeretterne fra NOKA er designet således, at du stadig får alle essentielle mineraler, vitaminer, sporstoffer samt Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer.


LCD - en effektiv kur NOKA kur

Hvis du tidligere har været på slankekur eller undersøgt flere forskellige kurer, er du måske stødt på begreberne VLCD og LCD. VLCD står for Very Low Calorie Diet, og er altså en meget kaloriefattig kur. Du vil ofte være på pulverkure og spise ensformigt mad. LCD står Low Calorie Diet og er også en slankekur med få kalorier. Forskellen er, at VLCD indeholder endnu færre daglige kalorier end LCD-kuren. Hvilken kur du foretrækker afhænger af dine viljestyrke og din hverdag. En VLCD-kur er hårdere at gennemføre, fordi du indtager færre kalorier og derfor også har mindre energi til dagen.

NOKA er en LCD-kur. Indholdet af kalorier i de forskellige måltidstyper varierer, men de ligger på omkring 200 kcal. pr måltid. Kuren er altså til dig, som gerne vil tabe dig, men som også vil spise forskellige retter og have energi til en travl og hektisk hverdag.


12 forskellige NOKA-retter

De mange NOKA-varianter gør det sjovt og spændende at være på kur. Selvom du finder stor variation i retterne, er de alle nemme at  tilberede. Du kan læse mere om tilberedelsen på det enkelte produkt. NOKA kan inddeles i 4 forskellige kategorier - alt efter måltidstypen: 

NOKA Morgenmad

Skal du spise en meget kaloriefattig morgenmad, er NOKA diæt Mysli lige noget for dig. Den lækre mysli mætter dejligt og indeholder kun 47 kcal. pr måltid. Myslien har en lækker smag af chokolade og karamel, så du får tilfredsstillet den søde tand og får noget at tygge på.

NOKA Milkshakes

Er du til en nem frokost eller et ukompliceret mellemåltid? Så kan du prøve NOKAs pulvermilkshakes. Du finder milkshakes i smagsvarianter som cappuccino, blåbær, jordbær, chokolade, karamel og vanilje. Kom skummetmælk og shake pulver i din NOKA shaker og ryst i 10 sekunder - så nemt er det! 

NOKA Middagsretter

Vil du gerne spise ordentlig men kaloriefattig mad på din slankekur? NOKAs måltiderstatninger er velsmagende og lækre, ligesom er fyldt med vigtige næringsstoffer. Er du til et mexicanske køkken, kan du prøve NOKAs Tacogryde, men du kan også gå mere traditionelt til værks med en lækker spaghetti bolognese. Vil du gerne spise mindre kød, kan du prøve NOKAS grøntsagsgryde, der både slanker og mætter. 

NOKA Supper

En af de mest populære NOKA-retter er den cremede kyllingesuppe. Hvert måltid indeholder 215 kcal., og mange af vores kunder er glade for den lækre og smag. Suppen mætter og varmer dejligt indeni.  


Køb Slankeprodukter hos Med24.dk

Du finder et stort udvalg af diverse slankeprodukter hos Med24.dk. Vi har ofte tilbud på Nupo og Nutrilett, ligesom vi også forhandler et væld af lækre proteinbarer, måltidserstatninger og kosttilskud til vægttab. Vi har fri fragt over 200 kr. og lynhurtig levering.

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.