NØIE

NØIE Essentials

NØIE laver videnskabelig hudpleje til uren hud, eksem, tør hud og meget mere. Læs mere om NØIE hudpleje her!

1 Produkt(er)

NØIE - Effektiv hudpleje til hududfordringer

Oplever du hududfordringer, er det ekstra vigtigt at få en tilpasset hudplejerutine. Derfor indeholder NØIE Essential de specifikke ingredienser, der for tidligere NØIE-brugere har vist sig at have bedst effekt på de mest gængse hududfordringer.

Hvilken NØIE Essential-rutine passer til din hud?

Den bedste hudplejerutine er den, der passer til din hud. Herunder kan du læse om de forskellige hududfordringer for at finde den rutine, der passer til din hud. På den måde får du det mest optimale ud af din NØIE hudpleje. Husk også altid at inkludere en solcreme i din rutine.

Baseret på videnskab og feedback fra andre med uren, kombineret, sensitiv og tør hud har NØIE skabt den effektive hudplejeserie NØIE Essential.  

Konceptet NØIE Essential bygger på den viden om ingredienser og hududfordringer, NØIE har opnået ved at personalisere hudplejeprodukter til flere end 80.000 mennesker. Denne erfaring har gjort, at i dag ved NØIE præcis hvilke ingredienser, der egner sig til hvilke hududfordringer. 

I NØIE Essential-serien finder du også solcreme til ansigtet med høj beskyttelse. Solcreme spiller en vigtig rolle for din huds sundhed og skal påføres gavmildt - helst flere gange i løbet af dagen, og også selvom det er overskyet. 

Alle produkter er dansk producerede, dermatologisk testede, veganske samt uden parfume og farvestoffer.Hvilken NØIE Essential-rutine passer til dig?

NØIE essentials skincare

Den bedste hudplejerutine er den, der passer til din hud. Herunder kan du læse om de forskellige hududfordringer for at finde den rutine, der passer til din hud. Sådan får du det optimale ud af din NØIE Essential-hudpleje.  

Husk altid at supplere din rutine med en solcreme.  

NØIE Essential til uren hud

Uren hud er kendetegnet ved bumser, sorte hudorme og/eller hvide hudorme. Det er en hududfordring, som kan forekomme hos personer med forskellige hudtyper - herunder tør, sensitiv, kombineret eller fedtet hud. 

NØIE Essential til uren hud er til dig, som oplever, at din hud har tendens til urenheder. Produkterne er specielt lavet med ingredienser til at mindske urenheder og samtidig tilføre huden fugt, uden at føles fedtet. Kombinationen af ansigtsrens og ansigtscreme dækker din huds behov i løbet af hele dagen. Rutinen tilstopper ikke hudens porer og virker eksfolierende, så døde hudceller og overskydende talg - som ofte er skyld i urenheder - fjernes fra hudens overflade.  

Resultatet af NØIE Essential til uren hud er, at huden renses i dybden, synligheden af porerne mindskes, og risikoen for at udvikle hudorme og bumser reduceres, så huden ser mere blød og ensartet ud. 

NØIE Essential til uren hud:

 • Mindsker urenheder
 • Tilfører fugt
 • Tilstopper ikke porerne
 • Virker eksfolierende
 • Fjerner døde hudceller og talg
 • Reducerer udvikling af hudorme og bumser
 • Hjælper til mere ensartet hud

NØIE Essential til kombineret hud

Kombineret hud er en kombination af forskellige hudtyper. De typiske kendetegn er, at T-zonen (pande, næse og hage) bliver fedtet og har tendens til urenheder, mens andre områder af ansigtet (fx kinder) føles tørre. 

NØIE Essential til kombineret hud er til dig, som har en kombination af flere hudtyper. Produkterne er specielt lavet med ingredienser til at rense og fjerne overskydende talg uden at udtørre huden. Kombinationen af ansigtsrens og ansigtscreme understøtter din huds komplekse behov ved at give fugt, ikke tilstoppe porerne og balancere hudens mikrobiom og talgproduktion.  

Resultatet af NØIE Essential til kombineret hud er, at huden vil føles mindre fedtet og samtidig gennemfugtet i de tørre områder. Huden vil syne mere ensartet og have mindre tendens til urenheder. 

NØIE Essential til kombineret hud:

 • Renser huden
 • Fjerner overskydende talg
 • Tørrer ikke huden ud
 • Tilfører fugt
 • Tilstopper ikke porerne
 • Balancerer hudens mikrobiom
 • Balancerer hudens talgproduktion
 • Mindsker tendens til urenheder
 • Hjælper til mere ensartet hud

NØIE Essential til sensitiv hud

Sensitiv hud er kendetegnet ved, at huden kan føles stram, kløende og sviende og/eller vise tegn på rødme. Huden vil typisk være overfølsom og blive trigget af forskellige eksterne faktorer såsom vejr, makeup eller personlige plejeprodukter. 

NØIE Essential til sensitiv hud er til dig, som oplever kendetegn ved sensitiv hud. Produkterne er specielt lavet med ingredienser til at støtte op om din huds behov hele dagen igennem. De indeholder blandt andet vegetabilske olier, som har en fedtsyrekomposition, der efterligner hudens egen. Denne egenskab er med til at reducere risikoen for irritation, og den har en blødgørende effekt på huden. 

Resultatet af NØIE Essential til sensitiv hud er, at hudens modstandsevne over for eksterne faktorer vil blive styrket, så huden beroliges, og rødme samt irritation mindskes. 

NØIE Essential til sensitiv hud:

 • Støtter huden hele dagen igennem
 • Reducerer risikoen for irritation
 • Mindsker rødme
 • Beroliger huden
 • Har en blødgørende effekt

NØIE Essential til tør hud

Tør hud er kendetegnet ved, at den ofte føles tør og stram. Den ser typisk ru og til tider skællende ud, og den føles stram. Meget tør hud kan også være kløende og rød. 

NØIE Essential til tør hud er til dig, som oplever, at din hud har tendens til at være tør. Produkterne er specielt lavet med ingredienser til at rense huden uden at fjerne dens naturlige olier. Ansigtscremen til tør hud fugter huden i dybden og understøtter dens behov hele dagen igennem. 

Resultatet af NØIE Essential til tør hud er, at hudens naturlige barriere styrkes og kan bedre modstå eksterne påvirkninger. Rutinen medvirker til at afhjælpe og forebygge tørhed, til at blødgøre og berolige huden samt til at dæmpe kløe og rødme.

NØIE Essential til tør hud:

 • Renser huden
 • Fjerner ikke hudens naturlige olier
 • Fugter huden i dybden
 • Forstærker hudens barriere
 • Afhjælper og forebygger tørhed
 • Blødgør og beroliger huden
 • Dæmper kløe og rødme


NØIE Essential Ansigtssolcreme findes både i SPF30 og SPF 50

Rundt billede af NØIE ansigtsrens, creme til uren hud og solcreme

NØIE Essential Ansigtssolcreme har en høj solbeskyttelsesfaktor og beskytter mod både UVA- og UVB-stråler samt giver fugt til huden. Cremen trænger hurtigt ind uden at efterlade hvidt slør på huden. Ansigtssolcremen har en let konsistens, der er nem at påføre og gør ikke huden klistret. Cremen passer til alle hudtyper. 

Påfør rigelige mængder (to pump) i ansigtet, hals/nakke og ører forud for soleksponering. Gentag påføringen ofte - særligt efter badning og sved. For den mest effektive beskyttelse bør du undgå solens stråler midt på dagen, hvor de er stærkest. 

NØIE Essential Ansigtssolcreme indeholder ingredienser, som beroliger huden efter soleksponering. Glyceryl glucoside hjælper med at berolige huden efter soleksponering, og glycerin hjælper med at fugte huden og give elasticitet. 

Særlige egenskaber: 

 • Tilstopper ikke porerne 
 • Vandresistent

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.