Neccin

Skæl, kløe og irritation i hovedbunden kan være enormt frustrerende. Heldigvis er Neccins hårplejeprodukter udviklet til at forebygge og afhjælpe disse hovedbundsproblematikker med aktive, effektive ingredienser. Læs mere om Neccin lige her

4 Produkt(er)

Neccin shampoo – skånsom og effektiv mod hovedbundsproblemer

Neccin er et svensk brand, der har udviklet hårplejeprodukter specielt formuleret til at afhjælpe og forebygge diverse hovedbundsproblemer såsom skæl, kløe og tørhed. Opskrifterne er udviklet i Grazettes eget laboratorium i Gøteborg, hvor der er fokus på at skabe hårplejeprodukter, som skaber både synlige og mærkbare resultater. Neccin shampoo har utallige glade forbrugere, der får effektiv hjælp til deres udfordringer med kløe, skæl og irritation i hovedbunden.

Videnskaben bag Neccin

Skæl og tørhed i hovedbunden kan være enormt frustrerende og irriterende – og for mange ligefrem skamfuldt! Heldigvis er Neccins hårplejeprodukter udviklet med særligt effektive ingredienser, der kommer dine hovedbundsproblemer til undsætning. Blandt ingredienserne i Neccin Shampoo findes stoffet ”Pirotone Olamine”, som forhindrer, at hudsvampen, Pityrosporum Ovale, dannes i et større omfang, end den naturligt skal. Pirotone Olamine genopretter altså den naturlige bakterie- og svampebalance i hovedbunden og virker særdeles beroligende. 

Forskellige shampooer til forskellige behov

Neccins sortiment består af forskellige varianter af Neccin Shampoo, der hver især er udviklet til at afhjælpe og forebygge en bestemt hår- eller hovedbundsudfordring. Sortimentet inkluderer shampooerne Neccin No. 1, Neccin No. 2, Neccin No. 4 samt balsammen Neccin No. 3:

Neccin shampoo nr 1

Neccin nr 1 er Neccins klare bestseller – og det er bestemt ikke uden grund! Neccin shampoo nr 1 indeholder nøje sammensatte ingredienser, der hver især har til formål at komme din skæl og kløe i hovedbunden til livs. Blandt nøgleingredienserne finder du Piroctone Olamine, som medvirker til at vedligeholde din hovedbunds naturlige mikroflora for at holde den i balance. Med neccin no 1 opnår du altså en skånsom rens af hovedbunden, og dit hår vil blive tilført ekstra fugt og glans.

Neccin shampoo nr 2

Neccin shampoo no 2 er udviklet med henblik på at skabe balance i din hovedbund og indeholder udelukkende milde ingredienser, som hverken irriterer eller udtørrer hovedbunden. Ydermere virker shampoo no. 2 farvebeskyttende på dit hår, da den indeholder udtræk af vindruekerne.

Neccin conditioner nr 3

Denne skånsomme balsam fra Neccin indeholder nøje udvalgte ingredienser, der giver ekstra fugt og pleje til din hovedbund. Neccin conditioner nr 3 medvirker til at skabe et balanceret miljø og fungerer perfekt sammen med din Neccin shampoo.

Neccin shampoo nr 4

Neccin no 4 er udviklet til sensitiv, irriteret hovedbund med tendens til tørhed og kløe. Ingredienser går ind og afstresser din hovedbund og virker desuden farvebeskyttende på farvebehandlet hår.


Kom dine hovedbundsudfordringer til undsætning med de effektive hårplejeprodukter fra Neccin. Køb billigt og nemt hos Med24.dk 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.