Narkotika - test for narkotika

Narkotika - test for narkotika

Misbrug af bevidsthedspåvirkende stoffer (narkotika, euforiserende stoffer) er relativt hyppigt forekommende, og kan ligesom alkoholmisbrug have alvorlige kon­sekvenser, både for den person der misbruger stofferne og for andre mennesker.

Hvorfor teste for Narkotika / misbrugsstoffer?
En test for Narkotika - Drug Test - er f.eks. egnet til kontrol hos personer der er i behandling for et tidligere misbrug, men bruges også forebyggende ved mistanke om en person er på vej ud i et misbrug. Herudover er en narkotikatest relevant i forhold til chauffører, piloter og andre personer hvor det er særligt relevant at sikre at vedkommende er upåvirket af narkotika.

Køb Multi Narkotest

Hyppigt anvendte misbrugsstoffer / narkotika

Amfetaminer og lignende
Amfetamin, Metamfetamin, Ecstasy (MDMA m.fl.)

Barbiturater
Fenobarbital (phenobarbital), Primidon

Benzodiazepiner
Alprazopam, Bromazepam, Chlordiazepoxid, Clobazam, Clonazepam, Diazepam, Flunitrazepam, Lorazepam, Lormetazepam, Midazolam, Nitrazepam, Oxazepam, Triazolam

Benzodiazepinlignende stoffer
Zolpidem, Zopiclon, Zaleplon

Cannabinoider (hash)
Cannabinoider (gruppe)

Opioider
Buprenorfin, Dextropropoxyfen (propoxyfen), Fentanyl, Heroin, Ketobemidon, Kodein, Metadon, Morfin, Nicomorfin, Opium, Oxycodon, Tramadol

Kokain
Kokain

Andre
Efedrin, Fencyklidin (phencyclidin; PCP), Fenylpropanolamin (Khat), Ketamin, Lyserginsyre-dietylamid (LSD), Metylfenidat (Ritalin)

Andet
Fortyndervæske, Ligthergas

Hvilke narkotika kan en narkotikatest påvise?
Multi narkotest - AMP/THC/OPI/MET/COC - kan påvise følgende fem stoffer. Du kan finde Drugtest til stort set alle typer narkotika.

Nedenstående angivelser er cirka angivelser. Der er således flere faktorer som spiller ind i forhold til hvor lang tid et misbrugsstof kan spores.

Amfetamin 2-4 dage
Cannabis/hash 4-6 uger
Opiater/morfin 2-3 dage
Kokain 2-3 dage
Ecstacy 2-3 dage
Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.