Mums With Love

MUMS WITH LOVE er et udvalg af rene hud- og kropsplejeprodukter til babyer, børn og voksne. Læs mere om de lækre plejeprodukter fra Mums With Love her.

25 Produkt(er)

Mums With Love - One family - One brand

Hos Mums With Love ser de nødvendigheden i at tilbyde flere familier plejeprodukter, der kan bruges med god samvittighed og stadig give fremragende pleje og beskyttelse af huden. Mums With Love er hverdagsprodukter, du har brug for hele dagen, såsom shampoo, cleansing water, håndsæbe og en repair cream. Dette betyder, at du altid kan beskytte din families hud. Alle deres skønne plejeprodukter har en simpel ingrediensliste, men en alsidig funktion, som f.eks. deres Bath & Body Oil, der kan bruges til både barbering, massage og i babybadet.

Mums With Love blev skabt som et resultat af mange års søgen efter hår- og hudplejeprodukter, der levede op til de fire krav:

  1. Uden skadelige ingredienser
  2. Dekorativt design, der kunne fungere som badeværelsesinteriør
  3. Kunne benyttes af hele familien
  4. Prisniveau, der var tilgængeligt for alle

Uanset hvordan, hvor længe og hvor man søgte, var det dog ikke muligt at finde hud- og hårplejeprodukter, der levede op til disse krav; og netop dette blev startskuddet til Mums With Love. 

Ansvarlighed, gennemsigtighed og transparens

I hjertet af brandet Mums With Love er en passion for at sikre det bedste for dig og din families hud samtidig med at være bæredygtig. Derfor har de certificeringer fra AllergyCertified, Vegan Trademark, Svanemærket og et FragranceFree label på deres produkter for at tilbyde produkter med minimal risiko for allergi og uden skadelige kemikalier. Alle deres produkter er blevet gennemgået og vurderet for allergener og andre urenheder. Desuden er hele livscyklussen for deres sortiment blevet underlagt strenge miljømæssige krav, hvilket betyder, at de arbejder på at reducere den miljømæssige påvirkning af produktion, forbrug og bortskaffelse af produkter og kan love, at der ikke er unødvendige kemikalier på deres ingrediensliste.

Lækre plejeprodukter fra Mums With Love

Mums With Love’s sortiment dækker over en bred vifte af produkter lige fra Happy Cheeks Cream, som er en creme til udsatte og tørre kinder, til Bath & Body Oil, som er en multiolie til badet, badekarret eller massage. Både Bath & Body Oil, Bath & Shower Gel, Body Lotion, Conditioner og Shampoo findes også i 100 ml flasker, som gør dem perfekte at have med på farten i en lille taske eller kuffert. Hvis du ikke kan vælge mellem de forskellige, lækre produkter, har Mums With Love samlet rejsestørrelserne i deres Starterset/Giftset, som indeholder seks forskellige produkter.

Mums With Love tilbyder altså hårplejeprodukter og hudplejeprodukter til både hud og hår, der kan bruges af hele familien. 


Køb de lækre og plejende produkter fra Mums With Love, der kan bruges af hele familien. Hos Med24.dk tilbyder vi altid hurtig levering og fri fragt fra 299,- 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.