Mums With Love

Læs mere om de lækre plejeprodukter fra Mums With Love her

Historien bag Mums With Love

Mums With Love blev skabt som et resultat af mange års søgen efter hår- og hudplejeprodukter, der levede op til de fire krav:

  1. Uden skadelige ingredienser
  2. Dekorativt design, der kunne fungere som badeværelsesinteriør
  3. Kunne benyttes af hele familien
  4. Prisniveau, der var tilgængeligt for alle

Uanset hvordan, hvor længe og hvor man søgte, var det dog ikke muligt at finde hud- og hårplejeprodukter, der levede op til disse krav; og netop dette blev startskuddet til Mums With Love. 

Ansvarlighed, gennemsigtighed og transparens

Udover at udvikle hår- og hudplejeprodukter, der lever op til de fire krav, forsøger Mums With Love at indtænke bæredygtighed gennem principperne: ansvarlighed, gennemsigtighed og fuld transparens. Principperne kommer eksempelvis til udtryk gennem Mums With Love’s valg af produkt- og forsendelsesemballage, som både er genanvendt og genanvendeligt.

Mums With Love er certificeret med bl.a. Svanemærket, Allergy Certified og Vegan. 

Lækre plejeprodukter fra Mums With Love

Mums With Love’s sortiment dækker over en bred vifte af produkter lige fra Happy Cheeks Cream, som er en creme til udsatte og tørre kinder, til Bath & Body Oil, som er en multiolie til badet, badekarret eller massage. Både Bath & Body Oil, Bath & Shower Gel, Body Lotion, Conditioner og Shampoo findes også i 100 ml flasker, som gør dem perfekte at have med på farten i en lille taske eller kuffert. Hvis du ikke kan vælge mellem de forskellige, lækre produkter, har Mums With Love samlet rejsestørrelserne i deres Starterset/Giftset, som indeholder seks forskellige produkter.

Mums With Love tilbyder altså hårplejeprodukter og hudplejeprodukter til både hud og hår, der kan bruges af hele familien. 


Køb de lækre og plejende produkter fra Mums With Love, der kan bruges af hele familien. Hos Med24.dk tilbyder vi altid hurtig levering og fri fragt fra 299,- 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.