Mr Natty

Mr Natty

Mangler du produkter til pleje af dit skæg - så se her! Mr Natty er synonym med det allerbedste skæg- og hårpleje. Kun til rigtige gentlemen! 

1 Produkt(er)
Den berømte barber og hårstylist, Matt Reine, der har stylet både kendte stjerner og kongelige, var skuffet over det lille udvalg af grooming produkter til mænd. Derfor valgte han at bruge sin viden og erfaring som barber og frisør, til at skabe et brand, som kunne leve op til hans høje forvetninger. Han grundlagde virksomheden Mr Natty, for at få de produkter, han mente der manglede på markedet. Dette har sidenhen gavnet mænd i hele verden - og nu også alle kunderne hod Med24! 

Den klassiske Mr Natty barbershop i London, er et af de trendy steder i byen, og stedet leder tankerne tilbage til de glade 50ere i en unik og gennmført britisk stil. 

Alle produkter i serien er fremstillet af de bedste ingredienser. Designet er både funktionelt og tidløst, men er tilsat moderne originalitet og humor. Du finder barbersæbe, skægolie, skægvoks, skægshampoo og sæbe til dit skæg samt lækre stylingprodukter til håret. Produkterne er ikke testet på dyr.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.