KRAES Facial Moisture - 50 ml

KRAES Facial Moisture - 50 ml
KRAES Facial Moisture - 50 ml
KRAES Facial Moisture - 50 ml
Se alle produkter fra Kraes & Kraes K-serie
Varenummer: 39793

KRAES fugtgivende ansigtscreme, 100% naturlig med unikke olier og aktive ingredienser

Indeholder high performance og multifunktionel Ectoin med anti-ageing og antipollution effekt og beskyttelse mod Blue Light. Beroliger, beskytter og regenererer, hvilket giver optimale betingelser for at opnå/opretholde smuk og sund hud. 

 Specifikt udviklet til gravide, barslende og dig, som ønsker helt rene og innovative produkter.

Hvad gør Ecotin i cremen?

Molekylet har til opgave at beskytte mikroorganismer og planter mod ekstreme forhold i deres levesteder i fx saltsøer, arktisk is eller i ørkenen. Ved hjælp af bioteknologi udvindes et lille stressbeskyttelsesmolekyle kaldet Ectoin, som du finder i KRAES facial moisture. Molekylet stimulere kollagen- og elastinproduktion og er med til at berolige, lindre og regenerere huden. Det er alt sammen egenskaber med synlige og langsigtede effekter for vores hud.

Havreekstraktet hjælper huden til ny energi

For at fuldende ansigtscremen har KRAES tilsat et kraftfuldt havreekstrakt, som også fremgår i nogle af deres andre produkter. Ekstraktet efterligner – med sit indhold af ceramider, fleumættede fedtsyrer og steroler – hudens naturlige sammensætning. Med alderen mister huden nogle af disse stoffer og dermed sin elasticitet og glød.

Anvendelse:

Anvend dagligt til normal/ tør/sensitiv hud.
For optimal fugttilførsel kombiner med KRAES facial drops.

Er specielt udviklet til normal/tør/sensitiv hud.

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil*(abrikos), Glycerin**(vegetabilsk), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate*(oliven), Butyrospermum Parkii Butter**(shea), Adansonia Digitata Seed Oil**(baobab), Rosa Moschata Seed Oil (hybenrose), Glyceryl Stearate (emulgator), Cetearyl Alcohol (emulgator), Avena Sativa Kernel Extract*(havre), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Ectoin*(aminosyrederivat), Hydroxypropyl Starch Phosphate (majs), Stearic Acid (emulgator), Hydrogenated Castor Oil*(castor), Sodium Lauroyl Glutamate (emulgator), Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**(oliven), Sodium Benzoate (konservering), Xanthan Gum* (gum), Tocopherol*(vitamin E), Potassium Sorbate (konservering), Aloe Barbadensis Leaf Extract** (aloe vera), Helianthus Annuus Seed Oil** (solsikke)

*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/økologisk og 100% naturlig

Abrikos:

Abrikoskerneolie er en mild olie, som er velegnet til meget tør og sensitiv hud. Den har et højt indhold af A-og E-vitamin og omega-3,-6 og-9, hvilket tilfører huden masser af fugt. Abrikoskerneolie absorberes hurtigt, afhjælper irriteret hud og hjælper med at genopbygge beskadiget hud.

Aloe Vera:

Aloe Vera-plantens lindrende og helende egenskaber er velkendte. Aloe Vera er rig på mineraler (calcium, kobber, zink, magnesium), antioxidanter i form af vitamin A, C, E og forskellige enzymer med anti-inflammatorisk effekt. Tilsammen udgør disse stoffer en multifunktionel ingrediens, som er fantastisk til beskadiget og irriteret hud, samtidig med at den beskytter og tilfører fugt til huden. Aloe Vera findes i tropiske/subtropiske egne.

Baobab:

Baobabolie er en af de få naturlige olier med en meget høj koncentration af antioxidanter, som virker genopbyggende på irritabel/sensitiv/moden hud. Desuden er den rig på A-, C-, D- og E-vitaminer og indeholder både omega-3,-6 og-9. Sammensætningen tilfører masser af fugt og elasticitet til cellerne og blødgør huden. Vores baobabolie trænger hurtigt ind i huden. Olien udvindes af små baobabfrø, der vokser på ”Livets træ” i Senegal.

Castor:

Den kraftfulde castorolie, også kaldet ricinusolie eller amerikansk olie, er en naturlig olie med et højt niveau af ricinolsyre – op mod 89% af castor udgøres af fedtsyren ricinolsyre. Ricinolsyre har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, og den tilfører fugt til huden. Castorolie indeholder både omega- 3, -6 og -9 og E-vitamin. Den smukke, rødlige castorplante findes hovedsageligt i subtropiske eller tropiske områder.

Ectoin:

Ectoin er en ret ny ingrediens på det danske marked, men potentialet og forventningerne er store! Ectoin er et aminosyrederivat, hvilke er små stressbeskyttelsesmolekyler, der beskytter mikroorganismer og planter mod ekstreme forhold i deres levesteder, fx saltsøer, varme kilder, arktisk is eller i ørkenen. Ectoin er en helt unik multifunktionel og aktiv ingrediens: den har dokumenteret anti-ageingeffekt (den stimulerer kollagen- og elastinproduktion), og den beroliger, lindrer og regenererer huden. Alt sammen egenskaber med synlige og langsigtede effekter for vores hud. Molekylet indhentes fra ørkenen (ukendt område) og fremstilles ved en naturlig og bæredygtig fermenteringsproces. I denne proces tilføres næringsstof (sukker), vand og varme i 40-60 dage, og derefter filtreres det aktive stof ectoin, indtil det er i sin reneste form. Ved at bruge bioteknologi undgås krydskontaminering af den aktive ingrediens.

Havre:

Vores havreekstrakt er en unik og kraftfuld aktiv ingrediens, som reparerer og beskytter huden. Havrens profil efterligner hudens naturlige sammensætning og indeholder eksempelvis ceramider, flerumættede fedtsyrer, steroler m.m. Med alderen mister huden nogle af disse stoffer og dermed sin elasticitet og glød; havreekstraktet styrker hudens fugtbarriere og bibeholder hudens glød.

Hybenrose:

Hybenroseolie er kendt for sine regenererende egenskaber, og olien er også sprængfyldt med omega-3, -6 og -9, antioxidanter og vitamin A, B og C. Hybenroseolie indeholder desuden tretinoin, som eksempelvis bruges til behandling af acne; stoffet genopretter huden og har anti-ageingeffekt. Hybenroseolie udvindes af planter fra Andesbjergene i Sydamerika.

Kamelia:

Kameliaolie beskytter huden mod frie radikaler (fx luftforurening), fugter og gør huden blød. Olien er kendt som lidt af en anti-ageingeliksir pga. indholdet af antioxidanter, vitamin A og E og omega-fedtsyrerne 3,6 og 9. Kameliaolie har anti-inflammatoriske egenskaber og trænger hurtigt ind i huden. Kameliaplanten vokser primært i Kina og Japan.

Shea:

Shea er en super fugtighedsgivende og blødgørende ingrediens. Sheanøddernes fugtgivende egenskaber skyldes bl.a. deres indhold af fedtsyren linolsyre og omega-6 og -9. Udover at shea tilfører huden masser af fugt indeholder den A-, E- og F-vitaminer og anti-inflammatoriske phytosteroler (naturligt stof i planter). Sheasmør udvindes af nødder, som gror på træer på den tørre savanne i Vestafrika. Vores sheasmør stammer fra Burkina Faso i Vestafrika.

Indgår i kategorierne
Ansigtscreme Hudpleje til mor Dagcreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.