KRAES Facial Drops - 30 ml

KRAES Facial Drops - 30 ml
KRAES Facial Drops - 30 ml
KRAES Facial Drops - 30 ml
Se alle produkter fra Kraes & Kraes K-serie
Varenummer: 39790

KRAES Facial Drops er 100% naturlig baseret på baobab- og hybenroseolie og kraftfuld havreekstrakt

Til dig der er gravid, ammende eller bare ønsker helt rene produkter

Ansigtsolien fra KRAES skaber balance og giver en strålende glød samtidig med, at den genopretter stresset og dehydreret hud. 

Olien indeholder aktive mikroalger med anti-pollutioneffekt, som neutraliserer frie radikaler (fx luftforurening) og reducerer mørke pletter. Mikroalgen reducerer desuden betændelsesreaktioner og har anti-inflammatoriske egenskaber. Alt dette resultere i at cellelevedygtigheden forbedres generelt og hudens tone bliver mere jævn og får en smukkere glød. 

Kraes Facial Drops er specielt udviklet til normal/tør/sensitiv hud.

Sådan anvender du KRAES Facial Drops:

Opvarm 3-4 dråber i hænderne, og massér ansigtsolien blidt ind i huden.
Anvend ansigtsolien dagligt til normal/tør/sensitiv hud.
For optimal fugttilførsel kombiner med KRAES facial moisture.

Indhold: 30 ml


Ingredienser:

Adansonia Digitata Oil**(baobab), Camellia Oleifera Seed Oil* (kamelia), Rosa Moschata Seed Oil (hybenrose), Avena Sativa Kernel Extract*(havre), Caprylic/ Capric Triglyceride (vegetabilsk), Pavlova Lutheri Extract* (mikroalge)

*COSMOS approved/ 100% naturlig
*COSMOS certified/ økologisk og 100% naturlig


Baobab:

Baobabolie er en af de få naturlige olier med en meget høj koncentration af antioxidanter, som virker genopbyggende på irritabel/sensitiv/moden hud. Desuden er den rig på A-, C-, D- og E-vitaminer og indeholder både omega-3,-6 og-9. Sammensætningen tilfører masser af fugt og elasticitet til cellerne og blødgør huden. Vores baobabolie trænger hurtigt ind i huden. Olien udvindes af små baobabfrø, der vokser på ”Livets træ” i Senegal.

Havre:

Vores havreekstrakt er en unik og kraftfuld aktiv ingrediens, som reparerer og beskytter huden. Havrens profil efterligner hudens naturlige sammensætning og indeholder eksempelvis ceramider, flerumættede fedtsyrer, steroler m.m. Med alderen mister huden nogle af disse stoffer og dermed sin elasticitet og glød; havreekstraktet styrker hudens fugtbarriere og bibeholder hudens glød.

Hybenrose:

Hybenroseolie er kendt for sine regenererende egenskaber, og olien er også sprængfyldt med omega-3, -6 og -9, antioxidanter og vitamin A, B og C. Hybenroseolie indeholder desuden tretinoin, som eksempelvis bruges til behandling af acne; stoffet genopretter huden og har anti-ageingeffekt. Hybenroseolie udvindes af planter fra Andesbjergene i Sydamerika.

Kamelia:

Kameliaolie beskytter huden mod frie radikaler (fx luftforurening), fugter og gør huden blød. Olien er kendt som lidt af en anti-ageingeliksir pga. indholdet af antioxidanter, vitamin A og E og omega-fedtsyrerne 3,6 og 9. Kameliaolie har anti-inflammatoriske egenskaber og trænger hurtigt ind i huden. Kameliaplanten vokser primært i Kina og Japan.

Pavlova Lutheri:

Mikroalgen Pavlova Lutheri er en super effektiv anti-pollutioningrediens, som yder ultimativ beskyttelse mod indendørs- og udendørsforurening. Sundhedsmæssigt har mikroalgen flere fordele; den reducerer betændelsesreaktioner i huden, har anti-inflammatoriske egenskaber og forbedrer cellelevedygtigheden generelt. Et resultat heraf er en bedre hudtone og smukkere glød.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.