KRAES Body Therapy - 100 ml

KRAES Body Therapy - 100 ml
KRAES Body Therapy - 100 ml
KRAES Body Therapy - 100 ml
Se alle produkter fra Kraes & Kraes K-serie
Varenummer: 39794

100% naturlig kropsolie fra KRAES udviklet til områderne omkring baller, lår, arme og mave

KRAES Body Terapy kropsolie er spækket med aktive mikroalger og kraftfulde naturlige olier. 

Mikroalger har dokumenteret effekt på anti-cellulite og bodytoning, da de reducerer fedtceller, opstrammer huden og stimulerer cellefornyelsen. Derved giver kombinationen af mikroalger og olierne forbedring af hudens fasthed og elasticitet. 

Hele Kraes K-serie er udviklet specielt til dig som er gravid, barslende eller blot ønsker helt rene og innovative produkter.

Anvendelse:

Massér olien ind i huden med cirkulære bevægelser.
For optimal effekt anvend kropsolien efter bad eller tørbørstning.

Udviklet til alle hudtyper. Undgå brystområdet, hvis du ammer.

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Prunus Armeniaca Kernel Oil* (abrikos), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Adansonia Digitata Oil** (baobab), Rosa Moschata Seed Oil (hybenrose), Caprylic/Capric Triglyceride (vegetabilsk), Tisochrysis Lutea Extract (alge), Tocopherol (vitamin E)

*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/økologisk og 100% naturlig

Abrikos:

Abrikoskerneolie er en mild olie, som er velegnet til meget tør og sensitiv hud. Den har et højt indhold af A-og E-vitamin og omega-3,-6 og-9, hvilket tilfører huden masser af fugt. Abrikoskerneolie absorberes hurtigt, afhjælper irriteret hud og hjælper med at genopbygge beskadiget hud.

Kamelia:

Kameliaolie beskytter huden mod frie radikaler (fx luftforurening), fugter og gør huden blød. Olien er kendt som lidt af en anti-ageingeliksir pga. indholdet af antioxidanter, vitamin A og E og omega-fedtsyrerne 3,6 og 9. Kameliaolie har anti-inflammatoriske egenskaber og trænger hurtigt ind i huden. Kameliaplanten vokser primært i Kina og Japan.

Baobab:

Baobabolie er en af de få naturlige olier med en meget høj koncentration af antioxidanter, som virker genopbyggende på irritabel/sensitiv/moden hud. Desuden er den rig på A-, C-, D- og E-vitaminer og indeholder både omega-3,-6 og-9. Sammensætningen tilfører masser af fugt og elasticitet til cellerne og blødgør huden. Vores baobabolie trænger hurtigt ind i huden. Olien udvindes af små baobabfrø, der vokser på ”Livets træ” i Senegal.

Hybenrose:

Hybenroseolie er kendt for sine regenererende egenskaber, og olien er også sprængfyldt med omega-3, -6 og -9, antioxidanter og vitamin A, B og C. Hybenroseolie indeholder desuden tretinoin, som eksempelvis bruges til behandling af acne; stoffet genopretter huden og har anti-ageingeffekt. Hybenroseolie udvindes af planter fra Andesbjergene i Sydamerika.

Tisochrysis Lutea:

Tisochrysis Lutea er en mikroalge/plankton med en høj koncentration af flerumættede fedtsyrer og organisk pigment (xanthophylls). Mikroalgen reducerer cellulites ved at mindske/forbrænde fedtcelle, og den ændrer pigmentfarven, så cellulitis bliver mindre synlig. Det synlige resultat er en mere fast og smidig hud. Ekstraktet opnås gennem en bioteknologisk proces fra Tisochrysis Lutea, og dermed er den også en bæredygtig ingrediens.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.