Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut fra 0-6 mdr - Elefant

Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut fra 0-6 mdr - Elefant
Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut fra 0-6 mdr - Elefant
Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut fra 0-6 mdr - Elefant
Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut fra 0-6 mdr - Elefant
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39440

Sød snuggleven til de aller mindste - elefantbamse med påsat sut fra Philips Avent

Snuggle-elefanten fra Philips Avent giver din baby en ekstra betryggende og beroligende følelse, når den bruger sut. Den bløde bamse er en fantastisk krammemakker, som helt sikkert vil give både dig og barnet ro. Selve sutten kan anvendes til barnet er 6 mdr gammelt - bamsen er dog en tidsløs ven!

Den nuttede plys-elefant er gjort super blød og let, så barnet trygt kan ligge og putte med den. Snuggle-bamsen giver en dejlig sikker tryghedsfornemmelse, når du ikke er der til at kramme barnet selv. Der medfølger en ortodontisk sut, som er gjort ekstra skånsom, for at passe på barnets sarte mund med voksende gummer og tænder. Sutten er påsat bamsen for at give barnet en naturlig behagelig oplevelse, når den bruger sin velkendte sut. 

Hvad gør sutten så god?

  • Sutten skjold er formet efter barnets naturlige kindform, og er lavet i fleksibelt silikone. Af denne grund giver sutten ikke mærker eller andre gener og er altså ekstra skånsom mod babyens sarte hud.
  • Ortodontisk formet sut i silkeblød (og BPA-fri) silikone, der skåner munden
  • Let at rengøre - bamsen kan vaskes i maskine og sutten kan komme i opvaskemaskinen eller steriliseres. Det er vigtigt, at opretholde en god hygiejne omkring din baby.
  • Favoritsutten bliver lettere at finde, når den er monteret bamsen!
  • Tøjdyr og sut skilles ad super let. Bamsen er kompatibel med alle Philips Avent sutter, som blot skal sættes på din plysven!
  • 98% af adspurgte mødre vurderer, at deres baby tager godt imod de bløde sutter.

Snugglebamsen fås i flere forskellige dyrevarianter - alle lige nuttede! Vi garanterer, at der er en bamseven, som dit barn vil elske. 

Philips Avent laver de aller bedste produkter til dig og baby

Det er ikke for ingenting, at Philips Avent er kåret som det førende brand inden for baby- og børneprodukter. Hos Philips Avent er barnets komfort og tryghed altid i første række. Produkterne er derfor effektive, praktiske i brug og selvfølgelig hygiejniske. Brandet gør det lidt lettere for dig at være forælder, og du kan altid føle dig 100% tryg med produkter fra det fantastiske sortiment. Altid den bedste kvalitet!

Indhold: 1 stk

BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?