Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut 0-6 mdr - Sæl

Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut 0-6 mdr - Sæl
Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut 0-6 mdr - Sæl
Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut 0-6 mdr - Sæl
Philips Avent Snuggle tøjdyr med sut 0-6 mdr - Sæl
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39441

Sæl-snuggledyr med ortodontisk sut fra Philips Avent - krammeven til de mindste!

Denne søde variant af Philips Avents snugglebamser har form som en nuttet lille sæl. Suggle-bamsen er designet til at give din baby en betryggende og rar følelse kombineret med den velkendte suttefornemmelse. Bamsen er nemlig påsat en ortodontisk sut, som kan anvendes til barnet er op til 6 mdr. gammelt. Sutten skal skiftes ud, men bamsen er en evig ven!

Plys-sælen vejer ikke meget, og er gjort ekstra blød for at blive den bedste krammeven for din guldklump! Bamsen gør barnet ekstra trygt og sikkert, når det skal putte alene. Den medfølgende ortodontiske sut er designet til at være yderst skånsom mod barnets fine mund, gane, gummer og eventuelle tænder. Når babyen skal bruge sin velkendte og beroligende sut, gør bamsen det til en ekstra god og rolig oplevelse. 

Suttens fantastiske fordele:

  • Sutten skjold er formet efter barnets naturlige kindform, og er lavet i fleksibelt silikone. Af denne grund giver sutten ikke mærker eller andre gener og er altså ekstra skånsom mod babyens sarte hud.
  • Den ortodontisk formemede sut er fremstillet i silkeblød (og BPA-fri) silikone. Herved skånes den fine mund.
  • Det er vigtigt at opretholde en god hygiejne - derfor kan både bamse og sut kan rengøres let. Bamsen i vaskemaskine og sutten i opvaskemaskine eller sterilisator.
  • Tøjdyr og sut skilles ad super let. Bamsen er kompatibel med alle Philips Avent sutter, som blot skal sættes på din plysven!
  • 98% af adspurgte mødre mener, at deres baby tog godt imod Philips sutten.
  • Fordi sutten er monteret bamsen, er den langt lettere at finde!

De søde Snuggle-venner fra Philips Avent fås i flere forskellige varianter - både som elefant, abe, giraf og selvfølgelig denne nuttede sæl. Køb en krammeven, som din baby er garanteret at holde af!

Børneprodukter i højeste kvalitet fra det prisvindende Philips Avent

Philips Avent fremstiller de bedste baby- og børneprodukter man kan få - og kvinder verden over er enige. Brandet har altid barnets sikkerhed og komfort i centrum, og med dette i tankerne produceres de effektive og praktiske produkter. Philips Avent forsøger at gøre livet som forælder en smule lettere for dig hver dag. Derfor kan både du og baby føle jer 100% trygge i deres hænder!

Indhold: 1 stk. 

BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?