Filibabba Silikone Sut 2 pak - Moss Green

1
1
1
1
Se alle produkter fra Filibabba
Varenummer: 46736

Filibabba Silikone Sut - 2-pak med sutter i 100% silikone og en flot grøn farve

Denne pakke indeholder 2 simple silikone sutter fra Filibabba. Sutterne er lavet af 100% testet og godkendt silikone, så du kan stole på, at dit barn kun får den bedste og mest sikre kvalitet. Filibabba's silikone sutter har et rundt og enkelt design, hvor ventilationshuller sikrer luft omkring barnets mund. Sutterne har desuden en solid sikkerhedsring, som gør det muligt at montere sutten i en praktisk og farverig suttesnor!

Filibabba tilbyder silikone sutter i mange smukke farver, så du frit kan vælge din favorit. Denne variant har en rigtig fin grøn farve. Sutterne i denne 2-pak kan bruges af børn fra 0-36 måneder.

Hygiejne og sikkerhed

Inden en sut tages i brug for første gang, skal den steriliseres. Dette gør du enten ved at koge dem i 5 minutter eller ved at følge vejledningen i den vedlage manual. Det anbefales desuden at rengøre sutterne grundigt før hver brug.

Af hensyn til sikkerhed og hygiejne anbefales det at udskifte sutterne efter 1-2 måneders brug. Da disse sutter er lavet af silikone, bør du altid kontrollere dem før brug ved at trække sutten i alle retninger. Ved tegn på skader eller slitage bør sutten kasseres.


Indhold: 2 stk.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.