Philips Avent 4-i-1 Babyfoodprocessor SCF883/01

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 34680

4-i-1 babyfoodprocessor fra Philips Avent til tilberedning af sund mad til din baby

Philips Avent steamer og blender hjælper dig med let og hurtigt at tilberede velsmagende og sunde måltider til dit barn. Blenderen sparer dig for kostbar tid, og lader dig tilberede flere portioner ad gangen. Beholderen har plads til 1.000 ml, således at du kan tilberede op til fire måltider på én gang. Server ét måltid for dit barn, og opbevar resten i køleskabet eller fryseren. 

Unik måde til damptilberedning af sund mad

Ved dampning af grønsager sikres det, at alle madens næringsstoffer såsom vitaminer og mineraler bevares. Dette giver både sundere mad, samt mad med mere smag. Avents unikke teknologi lader dampen cirkulere opad fra bunden, således at alle ingredienserne tilberedes ensartet uden at koge. Alt de gode vitaminer og mineraler, teksturen og væsken bevares til blendningen. Funktionen kan desuden også bruges til dampning af eksempelvis grøntsager til resten af familien. Maskinen giver et bip når maden er dampet færdigt. 

Fra damp til blend til servering – det hele i en beholder!

Damp og blend i samme praktiske beholder. Når ingredienserne er dampet skal beholderen blot vendes og låses fast. Nu kan du blende indholdet til den ønskede konsistens. Både kniv og beholder kan rengøres i opvaskemaskinen - lettere bliver det ikke!
Den kombinerede steamer og blender lader dig tilberede nærende hjemmelavet mad i samme beholder med lige dén konsistens du ønsker, så den passer specifikt til barnets fravænningsfase. Du kan servere maden med det samme, eller opbevare den i den medfølgende bøtte og så genopvarme den senere med de brugervenlige funktioner til genopvarmning eller optøning.


Praktisk bonusinfo om Philips Avent 4-i-1 babyfoodprocessor SCF883

  • Opbevaringsbeholder 120 ml og spatel medfølger (flere kan tilkøbes)
  • Farve: Grå/hvid
  • AC indgangsspænding: 220 - 240 V
  • AC frekvens: 50 - 60 Hz
  • Kabellængde: 0,7 m

Indhold: 1 stk. 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.