EcoViking naturgummi sut - rund

EcoViking naturgummi sut - rund
Se alle produkter fra EcoViking
Varenummer: 34978

Produktbeskrivelse

EcoViking rund sut i helstøbt naturgummi

Sutterne fra mærket Ecoviking er gennemtænkte fra start til slut. Denne sut i naturgummi er med rundt hoved, der gengiver moderens bryst mest naturligt, og giver derfor en naturlig tryghed hos barnet.

EcoVikings sut er fremstillet i helstøbt bæredygtigt naturgummi fra hevea-træet. Gummitræet har sin oprindelse i amazonas, men dyrkes nu i plantager i sydøst-Asien, hvor produktionen er bæredygtig og miljøvenlig. Sutterne fra Ecoviking er produceret i Italien og er uden phthalater, blødgørere, PVC og BPA - et unikt, kemifrit produkt til de små.

Fordelen ved en helstøbt sut er, at der ikke samler sig skidt og snavs i huller og revner, og derfor bliver sutten mere hygiejnisk.
Sutterne har alle ventilations huller i skjoldet, der er let buet. Den lettere buede form gør, at sutten passer bedre til barnets ansigt, og der er sågar en lille udskæring til barnets næse. Suttens ring er ligeledes støbt med i den færdige form, i modsætning til mange andre populære sutter. Ringen er rundere i formen hvilket gør det super nemt at bruge suttesnore med sutten. 

Sutterne er sikkerhedstestet og opfylder alle krav hos TÜV SÜD.

Sutterne findes i 3 forskellige størrelser:
Small 0-6 mdr
Medium 6 mdr+

Det svenske firma EcoViking blev grundlagt i Göteborg i 2014. EcoViking har hurtigt formået at blive en af de førende producenter af autentisk babyudstyr til øko-bevidste forbrugere. EcoViking skiller sig ud fra konkurrenterne ved det moderne design, sunde materialer og miljøvenlige produkter. Alle sutter og bideringe bliver produceret i Italien og siden November 2016 er alle glassutteflasker produceret i hjembyen, Göteborg. 

BPA free CE mærket PVC-fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.