EcoViking naturgummi sut - anatomisk

EcoViking naturgummi sut - anatomisk
EcoViking naturgummi sut - anatomisk
EcoViking naturgummi sut - anatomisk
EcoViking naturgummi sut - anatomisk
Se alle produkter fra EcoViking
Varenummer: 34979

Produktbeskrivelse

EcoViking anatomisk sut i helstøbt bæredygtigt naturgummi

Sutterne fra Ecoviking er gennemtænkte fra start til slut. Denne sut er anatomisk udformet og aflaster barnets tænder, kæbe og gane, samt minimerer risikoen for skæve tænder og bid. 

Sutten er fremstillet i helstøbt bæredygtigt naturgummi fra hevea-træet. Gummitræet har sin oprindelse i amazonas, men dyrkes nu i plantager i sydøst-Asien. Produktionen er bæredygtig og miljøvenlig. Sutterne fra Ecoviking er produceret i Italien og er uden phthalater, blødgørere, PVC og BPA - et unikt, kemifrit produkt til de små.

At sutten er helstøbt gør, at der ikke samler sig skidt og snavs i huller og revner – sutten bliver dermed endnu mere hygiejnisk.
Sutterne har alle ventilationshuller i skjoldet, der er let buet. Den lettere buede form gør, at sutten passer bedre til barnets ansigt, og der er sågar en lille udskæring til barnets næse.

Suttens ring er ligeledes støbt med i den færdige form, i modsætning til mange andre populære sutter. Ringen er også rundere i formen – det gør det super nemt at bruge suttesnore med sutten og så hænger barnet ikke fast i diverse ting og sager, når det slentrer rundt med sutten i hånden.

Sutterne er sikkerhedstestet og opfylder alle krav hos TÜV SÜD.

Sutterne findes i 3 forskellige størrelser: 
Small 0-6 mdr
Medium 6 mdr+

EcoViking er et svensk firma, grundlagt i 2014 i Göteborg. På få år har de formået at blive en af de førende kræfter i udbredelsen af autentisk babyudstyr blandt øko-bevidste forbrugere. EcoViking skiller sig ud fra mængden med moderne designs, sunde materialer og miljøvenlige produkter. Alle sutter bliver produceret i Italien og siden November 2016 er alle glassutteflasker produceret i hjembyen Göteborg. 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.