Philips Avent DECT-babyalarm SCD734/26

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39402

Super praktisk og funktionel babyalarm fra Philips Avent med indbygget stjerne-natlys

Philips Avent er det førende brand indefor baby- og børneprodukter - og det er ikke uden grund! Firmaet er kendt for at fremstille de absolut bedste produkter, som både udmærker sig på kvalitet, effektivitet og holdbarhed. 

I denne DECT-babyalarm får du alt hvad du behøver fra en god babyalarm - og lidt mere til, med en nattevenlig tilstand og en smart lysprojektor. Med en babyalarm fra Philips Avent er du i trygge hænder, og du er altid sikret en god forbindelse til din baby. Er du kvalitetsbevidst, gør du både dig selv og dit barn en tjeneste ved at anskaffe dig en DECT-babyalarm!

Føl dig 100% tryg med en Philips Avent babyalarm

Produktet har alle de funktioner, der udgør en fantastisk effektiv babyalarm. Monitoren sørger for en knivskarp forbindelse døgnet rundt, men en lydkvalitet på højeste plan, således at du kan høre enhver bøvs og hvert et grin, der kommer fra barneværelset. Tilmed kan du selv snakke med barnet gennem den eksterne enhed, hvis det har brug for at blive beroliget af en velkendt stemme. 

Alarmen er udviklet efter DECT-teknologien, som sørger for at din forbindelse ikke afbrydes af sendersignaler fra andre devices. På denne måde holdes forbindelsen 100% sikker og fuldkommen privat. Du vil altid vide at forbindelsen stensikkert går igennem, da produktet har 5 lydindikatorer, som fortæller dig støjniveau i barnets miljø. Det besidder også den smarte funktion, at en temperatursensor angiver hvor varmt eller koldt omgivelserne er, så du kan tilpasse temperaturen til hvad dit barn har brug for. 

Babyalarmen har en lang levetid og en ekstra stor rækkevidde, men udover alle disse funktioner, besidder den også beroligende egenskaber, der hjælper dit barn med at falde helt til ro. Den nattevenlige tilstand dæmper alarmens lys og lyde samt afsender diskrete vibrationer, når du skal have besked om barnets aktivitet. Produktet har 2 indbyggede lamper: En almindelig dæmpet natlampe, som afgiver et varm lys og en smart natlysprojekter, der lyser værelset op med en farverig stjernehimmel. Tilmed kan devicet afspille 5 beroligende vuggeviser, som er garanteret at lulle din baby blidt i søvn. Funktionerne er super lette at aktivere på forælderenheden. 

Med en DECT-babyalarm er både du og din baby garanteret en rolig nattesøvn og en evig forbindelse til hinanden. Se mere om alarmen i videoen nedenfor. 

Øvrig information:

  • Levetid på 24 timer - genoplades nemt via. praktisk opladestander
  • Strømkildetype: Strøm, Batteri (batteriteknologi - alkaline)
  • Indendørs rækkevidde op til 50m - 330m udendørs!
  • Skærmtype: LCD
  • Farve: Hvid
  • Mærket med det grønne logo fra Philips

Indhold: 1 stk. 

Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Søvn
  3. Babyalarmer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.