Philips Avent DECT-babyalarm SCD725/26 - Blå

Philips Avent DECT-babyalarm SCD725/26 - Blå
Philips Avent DECT-babyalarm SCD725/26 - Blå
Philips Avent DECT-babyalarm SCD725/26 - Blå
Philips Avent DECT-babyalarm SCD725/26 - Blå
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39401

Multifunktionel babyalarm fra Philips Avent i babyblå med nattevenlig tilstand

Dette er en af de fantastiske kvalitets-babyalarmer fra Philips Avent i en flot og beroligende lyseblå farve. Philips Avent er kendt verden over for at lave de aller bedste baby- og børneprodukter på markedet. DECT-babyalarmerne er ingen undtagelse! 

Alarmen sørger effektivt for, at du altid er i forbindelse til din baby. Produktet giver en sikker, tryg, privat og krystalklar oplevelse, når du lytter efter dit sovende barn. Produktet besidder absolut alle de funktioner, du har brug i en alarm - det absolut oplagte valg, til forælderen som går op i kvalitet og holdbarhed. 

Philips Avents babyalarm har alt hvad du behøver

Med alarmens DECT-teknologi er du forsikret en 100% privat og pålidelig forbindelse til dit barn. Den unikke teknologi sikrer, at alarmens lyd ikke forstyrres af interferens fra andre senderenheder - på denne måde er det kun dig og din baby. Den krystalklare og skarpe lydkvalitet gør det muligt for dig at høre hver en lille lyd og fnisen i høj kvalitet. En ekstern enhed gør det også muligt for dig, at snakke med barnet, når de har brug for en forældres beroligende stemme. Produktet har 5 indikatorer, der alle opfanger lydniveauet ved barnets omgivelser samt en temperaturindikator, som hjælper dig med at finde ud af, om barnet ligger i et for varmt eller koldt klima. 

Alarmen har en lang levetid og giver dig 24 timers sikker overvågning, før det er tid til at fylde op på energi. Når det endelig er tid, kan forælderenheden oplades på den smarte dockingstation. Oplades nemt og hurtigt mens du sover, eller i løbet af dagen. Devicet skal nok fortælle dig, når strømniveauet er lavt - eller når du er uden for rækkevidde fra barnet. 

Udover alle de praktiske funktioner, er alarmen tilsat lidt ekstra, som er hvad gør den helt unik og fantastisk! Alarmen har nemlig en super smart nattevenlig tilstand, som kan brugerdefineres. Herved kan du få alarmer og beskeder gennem diskrete lyde og vibrationer mens både lys og display dæmpes. Det er ikke kun din egen nattesøvn, der forbedres af alarmen - det er også barnets. Produktet kan nemlig afspille 5 beroligende viser, der vugger barnet ind i en dyb søvn. Tilmed har den en indbygget natlampe, som afgiver en varm glød. 

Gør dig selv og din baby en tjeneste, og anskaf dig en fantastisk DECT-babyalarm fra Philips Avent. Alarmen demonstreres i videoen herunder. 

Øvrige oplysninger:

  • Stor rækkevidde: Max 50m indendørs, rækker hele 330m uden for
  • Skærmtype: LCD
  • Farve: Babyblå
  • Strømkildetype: Strøm, Batteri (batteriteknologi - alkaline)
  • Holder 24 timer og lades op på praktisk enhed
  • Markeret med Philips' grønne logo

Indhold: 1 stk.

Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Søvn
  3. Babyalarmer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?