Philips Avent DECT-babyalarm SCD502/00

Philips Avent DECT-babyalarm SCD502/00
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39398

Philips Avent DECT-babyalarm Audio Monitors med natlampe

Philips Avent er et brand, som fremstiller prisvindende børne- og babyprodukter. Kvaliteten er altid i top, og med en babyalarm fra Philips Avent kan du altid føle dig tryg. Denne babyalarm besidder de aller vigtigste funktioner, der skal til for at få en forbindelse til dit barn, når du ikke er til stede. 

Babyalarmen er god til prisen, og har en masse praktiske funktioner, som gør den til et super veloplagt valg, når du skal finde den helt rigtige babyalarm!

Audio Monitor-alarmens funktioner

Babyalarmen sørger for, at du altid har en 100% pålidelig og helt privat forbindelse til dit barn. Alarmen er designet ved hjælp af DECT-teknologien, som sikrer, at der ikke er interferens i forbindelsen, når den står tændt på natbordet. Dette forsikrer dig om, at du er den eneste, der kan høre din baby. Alarmens forælderenhed kan roame trådløst i op til 24 timer, hvorefter den må lades op på ny. Produktet lader dig vide, når du er ude af rækkevidde fra alarmen, eller når strømniveauet er lavt. 

Alarmen giver dig en fuldstændig krystalklar lyd, således at du kan høre hvert et hik og grin fra din lille baby. En LED-indikation viser dig lydniveauet i babyens omgivelser ved hjælp af lys. Tilmed har produktet et beroligende natlys, der giver en varm og tryg glød, når det er sengetid. 

Gør livet som forælder lettere for dig selv, og køb en babyalarm fra Philips Avent!

Praktisk information

  • Max indendørs rækkevidde på 50m - udenfor max 300m
  • Alarmens forælderenhed strømforsynes vha. ledning eller batterier (to ikke-genopladelige 1,5 V R6 AA-alkalinebatterier eller to genopladelige 1,2 V R6 AA-batterier)
  • Digital volumekontrol
  • Farve: Hvid
  • Batterilevetid: Max 24 timer
  • Antal kanaler: 120

Indhold: 1 stk. 

Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Søvn
  3. Babyalarmer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?