Avent Video babayalarm, Rækkevidde 300 m

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39399

Højkvalitets babyalarm med video og 300m rækkevidde fra Philips AVENT

Philips AVENT er kendt verden over for at fremstille de absolut bedste og kvalitetssikrede produkter til babyer- og børn. Brandet er kåret som det førende inden for området - og det er med rigtig god grund! Philips AVENTs babyalarmer er super praktisk designet, holdbare og funktionelle. Du kan altid føle dig 100% tryg med denne digitale monitor-babyalarm. 

Babyalarmen sikrer en fuldstændig sikker og privat forbindelse til dit barn, som det udelukkende er dig, der har adgang til. De smarte funktioner sørger for, at du både kan se og høre dit barn alle døgnets timer - også selvom mørket har lagt sig. 

Alarmen her er det perfekte valg, når du skal købe en baby-monitor. Går du op i kvalitet og effektivitet? Så er det netop produktet for dig. 

Babyalarmens fantastiske funktioner

Denne alarm sørger for, at du altid er tæt på din baby, selvom I ikke er sammen. Produktet er designet med den unikke og nye adaptive FHSS-teknologi, som sikrer minimal interferens i alarmens forbindelse. Du vil både kunne høre og se din baby krystalklart, på baggrund af 2,7" farveskærmen, infrarødt lys samt høj opløsning. På denne måde kan du slappe helt af ved synet af en rolig og sovende baby - helt uden bekymringer.

Tilmed vil ethvert hik eller host kunne høres i den højeste kvalitet! Dog gør følsomhedskontrol det muligt for dig at indstille lydniveauet, du ønsker at høre babyen i. Alarmen har den vidunderlige egenskab, at babyen også kan høre dig, når du aktiverer funktionen, hvilket gør det muligt altid at kunne berolige barnet. Produktet kan dog også selv bidrage med beroligende toner, idet du kan sætte alarmen til at spille 5 afslappende vuggeviser, så barnet roligt svæver ind i drømmeland. 

Alarmens forælderenhed kan anvendes trådløst i 10 timer, før den har brug for en genopladning. For at spare på strømmen, har produktet en ECO-funktion, som gør at alarmens lyd- og videofunktion slukkes, medmindre barnet laver en lyd. Du vil altid have en konstant forbindelse til barnet, da dit device fortæller dig, når du er uden for rækkevidde, eller produktet har lavt strømniveau. 

Nedenfor kan du se en video, som viser produktets vidunderligt praktiske egenskaber. 

Praktiske informationer

  • Rækkevidde: Max 50m indenfor, 300m udenfor
  • Frekvensbånd: 2.4 GHz
  • Skærmtype- og størrelse: LCD farveskærm, 2,7" (6,86 cm diagonalt)
  • Strømforsyning: Strøm, batteri
  • AC indgangsspænding: 100-240 V
  • Farve: Hvid

Med denne babyalarm kan du smide bekymringerne væk, og nyde trygheden ved altid at være tæt på din lille guldklump!

Indhold: 1 stk.

Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Søvn
  3. Babyalarmer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.