Dr. Organic Aloe Vera Wet Wipes - 20 stk.

Dr. Organic Aloe Vera Wet Wipes - 20 stk.
Se alle produkter fra Dr. Organic & Dr. Organic Aloe Vera
Varenummer: 17779

Aloe Vera Wet Wipes fra Dr. Organic

Dr. Organics praktiske vådservietter giver en hurtig og effektiv rensning af din hud, og indeholder Aloe Vera som virker blødgørende og forfriskende efterfølgende. 

Aloe Vera har været anvendt i mange år på baggrund af dens fordele for din hud - vask og rens af huden kan føre til udtørret og irriteret hud, og derfor er Aloe Vera den perfekte ekstra ingrediens til de naturlige renseservietter. Servietterne indeholder en skånsom formular, der renser blidt, så snavs og urenheder fjernes fra huden. Samtidig lindres irritation og huden tilføres fugt samt en beroligende fornemmelse, så den efterlades glat, frisk og sund. 

Anvendelse

Vådservietterne er baseret på mindst 70% økologiske ingredienser, og er både fri for parfume og animalske produkter. Af denne grund kan de bruges af alle hudtyper - også dig med sensitiv hud. Den praktiske pakke er super nem at have med på farten, for eksempel i tasken, så du altid kan holde dig ren. 

Indhold: 20 stk 

Ingredienser

Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Sodium lactate, Disodium cocoamphodiacetate, Ethylhexylglycerin, Sodium chloride, Citric acid, Phenoxyethanol.

Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?