Derma Eco baby vådservietter - 64 stk

Derma Eco baby vådservietter - 64 stk
Se alle produkter fra Derma & Derma Eco Baby
Varenummer: 21165

Produktbeskrivelse

Varedeklaration

Derma Eco baby vådservietter - 64 stk

Milde og miljøvenlige vådservietter fra Derma Eco baby. Perfekte til bleskift samt aftørring af barnets hænder eller ansigt.

Derma Babyvådservietter er bløde og skånsomme mod din babys hud. Vådservietterne er både Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

Vådservietterne er naturlige og beriget med ingredienser som bl.a. Glycerin, der har særdeles gode hudplejende egenskaber og modvirker udtørring. Produktet indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

Vådservietterne har fået det grønne mærke i test på tænk.dk!

Derma Eco Baby serien:

Derma Eco baby vådservietter, 64 stk er en del af Dermas Eco baby serie, som er en babypleje serie udviklet med de mest skånsomme, rene, beskyttende og plejende produkter.

Derma Eco baby serien indeholder produkter der blidt og effektivt plejer dit barns hud, hård og hovedbund uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Derma tror på, at med så få ingredienser som muligt, som er nøje udvalgte efter strenge krav, så kan de være med til at sikre minimal risiko for allergi hos babyer. Alle produkterne er derfor også parfumefrie og uden unødvendige kemiske stoffer.


Indhold: 64 stk

Ingredienser: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Tartaric Acid, Betain, Citric Acid 
Astma og Allergi Svanemærket Vegan Friendly Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.