Little Aurelia Woodland Friends Gift Suitcase

1
1
1
Se alle produkter fra Aurelia & Little Aurelia
Varenummer: 44775

Little Aurelia Woodland Friends Gift Suitcase er en perfekt gave til de mindste - fyld den med plejeprodukter fra Little Aurelia!

Denne søde kuffert fra Little Aurelia kan bruges til lidt af hvert! Woodland Friends Gift Suitcase er skøn til leg eller opbevaring af børnenes guldskatte - det er kun fantasien der sætter grænser! Kufferten er desuden en god indpakningsidé til plejeprodukter fra Little Aurelia. Du kan eksempelvis fylde kufferten med Comfort & Calm Rescue Cream, Sleep Time Top To Toe Wash og Sleep Time Bath & Massage Oil eller andre af de skønne produkter.

Kufferten er dekoreret med bedårende illustrationer af skovens dyr i det fineste mønster kaldet Woodland Friends. De mange forskellige tegninger giver god anledning til snak og digtning af historier mellem forældre og barn. Ydermere har kufferten et fint lille håndtag, så de små kan tage den med ud på eventyr. Når den ikke er i brug, er Little Aurelia Woodland Friends Gift Suitcase super sød at have stående fremme på ethvert børneværelse.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Aurelia & Little Aurelia
Varenummer: 44775

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.