Colgate Minions børnetandpasta 4+ år

Colgate Minions børnetandpasta 4+ år
Se alle produkter fra Colgate
Varenummer: 41870

Colgate Minions Tooth Paste til børn på 4+ år

Denne børnetandpasta fra Colgate er indeholdt i sjov emballage med Minions print og har en sød smag, der er super børnevenlig. 

Tandpastaen er formuleret med flour, som renser tænderne grundigt for bakterier og madrester samtidig med at være blid mod tænder og tandkød. Produktet har klinisk dokumenteret effekt i forhold til at beskytte den sarte emalje og forebygge huller, så barnet kan opnå en sund mundhygiejne. Tandpastaens smag gør, at barnet får en god oplevelse, når der skal børstes tænder. Perfekt til barnet, der er vild med de små Minions fra tv!

Anvendelse

Brug tandpastaen når barnet skal have børstet tænder 2 gange dagligt. Brug kun en mængde tilsvarende en ært og undgå, at barnet sluger tandpastaen. Tandpastaen kan med fordel bruges sammen med den sjove Minions Børnetandbørste

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Sodium Fluoride, Sorbitol, Vand, Hydreret silica, PEG-12, Cellulose gummi, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, Sodium Saccharin, CI 74160

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice