Derma Eco Baby creme - 100ml

Derma Eco Baby creme - 100ml
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Derma & Derma Eco Baby
Varenummer: 1481

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Derma Eco Babycreme - Ekstra fugtgivende creme til babyer med sart hud

Derma Eco Babycreme er en særligt fugtgivende creme, specielt udviklet til babyer og børns sarte hud. Derma Eco Babycreme indeholder milde, plejende olier, der tilfører huden fedtstof og gør den blød. Cremen er desuden tilsat fugtgivende glycerin og indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer. Cremen er mildt konserveret. 

Derma Eco Babycreme er derudover godkendt til at bære det nordiske miljømærke, Svanemærket, og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.

Derma Eco Babycreme produceres efter ISO 9001 og ISO 14001, der sikrer et ensartet produkt af høj kvalitet. Derma Eco Babycreme gennemgår desuden en række nøje specificerede tests, inden frigivelse til salg. 

Anvendelse:

Derma Eco Babycreme er velegnet som hudpleje til børn med sart hud og tendens til eksem. Smør lidt creme godt ind i den tørre hud. 


Om Derma Eco Bay serien:

Derma Eco Babycreme er en del af Dermas Eco baby serie, som er en babypleje serie udviklet med de mest skånsomme, rene, beskyttende og plejende produkter.

Derma Eco baby serien indeholder produkter der blidt og effektivt plejer dit barns hud, hård og hovedbund uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Derma tror på, at med så få ingredienser som muligt, som er nøje udvalgte efter strenge krav, så kan de være med til at sikre minimal risiko for allergi hos babyer. Alle produkterne er derfor også parfumefrie og uden unødvendige kemiske stoffer.Indhold: 100ml

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospernum Parkii Butter*, Canola Oil, Glycerin**, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate

Astma og Allergi EcoCert Svanemærket Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.