Licener luseshampoo - 100 ml

1
Se alle produkter fra Licener
Varenummer: 35491

Licener er en 100% naturlig hårshampoo til behandling af hoved lus og luse æg.

Licener er en skånsom éngangsbehandling som dræber både lus og luse æg. Der er derfor ikke brug for en behandling igen efter 9 dage, som ved andre luse produkter.

Hovedingrediensen i luseshampooen er det naturlige indholdsstof Neem-extrakt der udvindes fra Neemtræet. Neem-extrakt er testet og har en dokumenteret effekt. Både lus og luse æg i alle stadier dræbes i løbet af en behandling på 10 min. Behandlingen behøver ikke at gentages. 

Virkningen er baseret på en mekanisk effekt fra Neem-extrakten. Neem-extraktet trænger ind i lusens åndehuller, og lusen kvæles. Extraktet omslutter samtidig hele luseægget og området mellem æggeskal og embryo fyldes ud og embryoet drukner/kvæles. 

Fordele ved Licener luseshampoo:

  • Giftfri og mild shampoo
  • Dræber både lus og luse æg i alle stadier
  • Let at anvende og kræver ikke kæmning af håret
  • Let at vaske ud og ingen eftervask er nødvendigt
  • Naturlig duft
  • Mild mod hovedbunden
  • 100% effektiv
  • Kan bruges fra 2 år og opefter

Anvendelse af Licener:

Trin 1:
Tilfør Licener i tørt hår. Anvend nok shampoo til at dække hele håret. Mængden af shampoo afhænger af hårets længde, men alt hår skal dækkes helt ind til hårbunden. Massér shampooen grundigt ind, og lad den virke i 10 minutter. Hvis flere personer i familien har hovedlus, bør de også behandles samme dag med Licener for at forhindre nye angreb. 

Trin 2:
Skyl derefter shampooen grundigt ud med lunkent vand. Undgå at få shampoo i øjnene og slimhinder. Det er ikke nødvendigt at vaske håret med en almindelig shampoo efter behandling med Licener.
Hvis det ønskes kan man kæmme håret efter behandling for at fjerne døde lus og æg.

Indhold: 100 ml


Neeem-Extract, Aqua, Polyglyceryl-3 Caprate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Laurate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dimethyl Glutarate, Dimethyl Adipate.

CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.