Australian Bodycare Lus Sampak

Australian Bodycare Lus Sampak
Varenummer: 38034

Australian Bodycare Lus Sampak

Med denne sampak fra Australian Bodycare kan du nemt og enkelt gøre det af med lusene. Sampakken indeholder følgende:

  • Australian Bodycare Anti Lice - 100 ml.
  • Australian Bodycare Hair Rinse - 250 ml.
  • Australian Bodycare Hair Spray - 150 ml.

Australian Bodycare Anti Lice behandling af lus

Denne lusebehandling fra Australian Bodycare er yderst effektiv i tilfælde af lus. Behandlingen virker ved fysisk at kvæle lusene samt disses æg og virker efter blot én behandling. Behandlingen indeholder blandt andet tea tree oil og dementhicone, som fysisk indkapsler lus og æg, hvorefter de dør. Tea tree olien medvirker til en sund og velfungerende hovedbund.

Australian Bodycare Anti Lice er velegnet til dig, der kun ønsker at behandle én gang for lus. Behandlingen kan anvendes så ofte som nødvendigt, da lusene ikke kan blive resistente overfor netop disse aktive ingredienser. Behandlingen tager kun 15 minutter og kan anvendes af alle over 3 år.


Australian Bodycare Hair Rinse - forebyggende shampoo til efter behandling af lus

Denne shampoo fra Australian Bodycare er specielt udviklet til forebyggelse af lus efter behandling. Shampooen har en beskyttende og styrkende effekt på håret, der mindsker risikoen for tilfælde af lus. Shampooen kan anvendes af alle over 3 år og kan bruges hver gang der skal vaskes hår.

Australian Bodycare Hair Rinse indeholder blandt andet tea tree oil, som har en forebyggende virkning på lus. De dage hvor du ikke vasker håret anbefales der, at du bruger Hair Spray fra Australian Bodycare, som er en forebyggende hår spray der kan bruges i tørt hår.


Australian Bodycare Hair Spray forebyggende efter behandling af lus

Denne spray fra Australian Bodycare er yderst effektiv til efter behandling af lus. Sprayen forebygger fremtidige tilfælde af lus og kan anvendes dagligt. Den unikke kombination af unikke naturlige aktiver er specielt formuleret til at rense hår og hovedbund samtidig med at den blødgøre håret og efterlade et beskyttende skjold.

For bedste forebyggelse anbefales det at bruge Australian Bodycare Hair Rinse inden brug af sprayen. Hair Rinse indeholder naturlig Tea Tree Oil. Tea Tree Oil renser hovedbunden og hæmmer væksten af bakterier, hvilket bidrager til en sund hovedbunden.


Anvendelse

  1. Start med at redde håret grundigt igennem, og gnid herefter omhyggeligt Anti Lice ind i hovedbunden i tørt hår. Produktet skal sidde i 15 minutter.
  2. Når Anti Lice skal skylles ud, gør du det med Hair Rinse - en shampoo, du også kan bruge til dagligt
  3. Slut af med Hair Spray fra Australian Bodycare, der kan bruges efter badet eller i tørt hår. Sprayen forebygger fremtidige tilfælde af lus, mens den samtidig plejer hår og hovedbund. Du kan gøre det endnu nemmere at kæmme for lus ved at bruge Head Lice Combing fra samme serie, der er god, hvis du skal kæmme længere, uregerligt, uglet eller elektrisk hår

Indeholder:
Australian Bodycare Anti Lice - 100 ml.
Australian Bodycare Hair Rinse - 250 ml.
Australian Bodycare Hair Spray - 150 ml.

Indgår i kategorierne
Lus behandling Lus - bekæmpelse

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.