Moltex bleer Junior Ø 11-25 kg nr.5 - 26 stk.

Moltex bleer Junior Ø 11-25 kg nr.5 - 26 stk.
127,00
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Moltex
Varenummer: 2816

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Moltex öko-bleer er en blød og superabsorberende engangsble, der ligger behageligt og tæt om din babys numse. Den har et praktisk elastik system i siderne så du kan åbne og lukke igen efter behov. Bleen er et godt valg, hvis du vil det bedste for din baby og for miljøet.

Hudvenlig - slut med røde numser
Bleen er uden parfume, lotions, klor og andre hud- og miljøbelastende stoffer. Den er testet af førende tyske organisationer* og stemplet som udpræget hud- og allergivenlig. Bleen har fået højeste karakter i det tyske forbrugerblad "Öko-test", og erfaringer viser, at bleerne kan få røde numser til at forsvinde.

Miljøvenlig - pas på skoven
Bleen er fremstillet af træ fra en såkaldt FSC skov. Det er bæredygtige skove, hvor træer ikke sprøjtes, og hvor man ikke fælder uden at plante nye træer.

Revolutionerende nyheder - Spar på CO2
Emballagen og lækagebarrieren er ikke lavet af normal plastik, men istedet af biologisk nedbrydeligt plastik. Sidstnævnte er baseret på majsstivelse som har den fordel at det er CO2 neutralt og der bruges mindre energi i produktionen.

Klorfri kerne - bedre for dit barn
50% af bleen er ikke bleget på nogen måde og den resterende del er lavet af TCF (total klorfri) cellulose/træmasse. Derfor er bleen heller ikke hvid, men naturfarvet.

Biologisk nedbrydelig superabsorbent
20% af superabsorbenten er lavet af majsstivelse og er derfor biologisk nedbrydelig.

* Öko-Test forbrugerbladet, Stiftung Warentest og DERMATEST

Andre kunder har også købt

Anmeldelser

Af Karlan - 09-10-2012
Bleer med god samvittighed, hvis man ikke bruger stofbleer ;-)
Af Malene Andersen - 15-01-2009
Udmærket ble hvis man er til engangsbleer. Det er sandt at bleen er den mest miljøvenlige engangsble på det danske marked lige nu, men man må gøre sig klart at den alligevel indeholder 80% stærkt sugende gel som er lavet af kemikalier der er mistænkt for at være kræftfremkaldende. Det er det samme der er i alle andre engangsbleer. Skal man have et alternativ er stofbleer den eneste reelle mulighed. Og her tales ikke om gammeldags foldeklude men om nye moderne stofbleer med trykknapper/velcro og pasform som en engangsble. Jeg har ingen økonomisk interesse i at oplyse dette, synes blot at man som forbruger bør have et reelt valg i forhold til de kemikalier man lægger om sit barns genitalier.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.