Little Aurelia Top to Toe Natural Konjac Sponge - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Aurelia & Little Aurelia
Varenummer: 44776

Little Aurelia Top To Toe Natural Konjac Sponge - blød og blid badesvamp af konjac-rod

Denne badesvamp er fremstillet af bæredygtig, bionedbrydelig konjac-rod, for at skabe den mest naturlige svamp muligt. Konjac-roden dyrkes på vulkanske bakker på Jeju-øen, hvorefter plantefibrene håndlaves, sammen med filtreret vand fra den vulkanske klippe, til en blød og behagelig badesvamp. Little Aurelia Top To Toe Natural Konjac Sponge giver dig kropspleje af højeste kvalitet, samtidig med at være yderst venlig mod vores elskede planet. Den naturlige badesvamp kan anvendes til små børns sarte hud og er særligt velegnet til sensitiv, tør og irriteret hud.

Anvendelse

Start med at fugte badesvampen med lunkent vand. I kontakt med vandet vil Little Aurelia Top To Toe Natural Konjac Sponge udvide sig samt blive blød og spændstig. Efter du har brugt svampen, bør du skylle den grundigt og derefter hænge den til tørre. Herefter trækker den sig sammen igen, så den er klar til næste bad.

Når du bader dit barn, kan du med fordel bruge badesvampen sammen med Little Aurelia Sleep TIme Top To Toe Wash - køb den lige her!


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Aurelia & Little Aurelia
Varenummer: 44776

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.