Mumomega - 30 kaps.

1
Se alle produkter fra Equazen Eye Q & Novasel
Varenummer: 5611

Mumomega - fiskeolie til gravide og ammende

Mumomega er en speciel udviklet fiskeolie særligt til gravide og ammende. Mumomega er et kosttilskud og er som et supplement til kosten med til at sikre at gravide og ammende får nok omega 3 fedtsyrer.

Mumomega har et højt indhold af DHA fra fisk, kombineret med kæmpenatlysolie. DHA er essentiel og findes i alle celler, som en vigtig funktion for bla. byggesten i cellernes membraner.
Der er særligt fokus på indholdet af omega 3 fedtsyren DHA i produktet, fordi moderens indtag afdocosahexaensyre (DHA) bidrager til normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret og hos spædbørn, der ammes.

Fiskeoliens gavnlige effekt

Olien i Mumomega bliver altid testet af uafhængige laboratorier for eventuelle rester af tungmetaller, pesticider og for at sikre at gældende lovgivning om renhed overholdes. Fiskeolien er certificeret af de uafhængige organisationer “Fish Oil Standards” og “Friend of the Sea”.

Mumomega er udvundet af små tun, som har et naturligt højt indhold af DHA. DHA fedtsyrerne i mumomega er naturlige triglycerider og har samme struktur som langkædet omega 3 fedtsyrer i naturlige fiske. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg DHA foruden det anbefalede daglige indtag af omega 3 fedtsyren for voksne, dvs. 250 mg docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA).

Dosering og anvendelse:

Voksne: 
1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.


Indhold:
30 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Omega-3 fedtsyrer

600

mg

-

- heraf EPA (eicosapentaensyre)

42

mg

-

- heraf DHA (docosahexaensyre)

300

mg

-

Omega 6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie)

150

mg

-

GLA (gamma linolensyre)

15

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

fiskeolie 55,8%, Kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,0%, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af soyabønner, Gelatine, Fugtighedsbevarende middel: glycerol og renset vand, (kapselskallen er lavet af oksegelatine - der er certifikat på at kødet er halal og kosher slagtet)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Se alle produkter fra Equazen Eye Q & Novasel
Varenummer: 5611

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.