Medela nat- og amme-BH - Sort

Medela nat- og amme-BH - Sort
Medela nat- og amme-BH - Sort
Medela nat- og amme-BH - Sort
Medela nat- og amme-BH - Sort
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36628

Medela nat- og amme-BH - Sort

Så er den nye nat- og amme-BH fra Medela ude! Denne BH er ideel til at sove med under din graviditet, da den har et super praktisk design og samtidigt fremmer din komfort! Den er så at sige en Must-Have til dig der venter barn.

Hvorfor er nat- og amme-BH'en en Must-Have?

Der kan da ikke være noget mere irriterende end at vågne op om natten gennemblødt af sit eget brystmælk. Derfor er Nat- og amme-BH'en fra Medela en Must-Have til den nybagte mor, da denne er ideel til at holde dine ammeindlæg på plads om natten.

Den sømløse Nat- og amme-BH er super behagelig at sove med, og da dens stof har en sugende effekt, og det samt tørrer hurtigt, kan denne nemt håndtere løbende brystmælk. 

BH'ens design er optimeret efter at opnå størst mulig komfort, og er således lavet med bryderryg og krydsdesign foran, sådan at man også har nemt ved at komme til, hvis din baby har brug for at blive ammet om natten.

Nat-BH'en giver din barm let støtte, uden at den strammer og blokerer for mælketilførslen - det kan nemlig få alvorlige konsekvenser for din barm, hvis dette sker. Materialet er nemlig super fleksibelt, og vil nemt kunne tilpasse sig din barm.

Produktinfo

  • Nat-BH'en fra Medela købes i et sømløst sort design.
  • Medelas Nat- og amme-BH er designet i et materiale, der har en sugende egenskab, så fugt holdes væk fra kroppen.
  • Derudover er Nat- og amme-BH'en lavet i et ekstra strækbart materiale, som kan tilpasse sig sin krop under forandring, samtidigt med at den giver maksimal komfort
  • BH'en er designet med bryderryg, for komfortens skyld, samt et krydsdesign på fronten for at give let adgang til brystet i forbindelse med amning.
  • Nat- og amme-BH'en giver dig en let støtte, uden at stramme og blokere for mælketilførslen, og sørger for at dine ammeindlæg holdes på plads hele natten.
  • Derudover tørrer Nat- og amme-BH'en fra Medela hurtigt efter vask, eller hvis der skulle løbe lidt mælk ud.

Størrelsesguide

Tag et hurtig kig i nedenstående skema, for at få et godt overblik over hvilken størrelse du skal købe Nat- og amme-BH'en i.Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?