Medela komfort amme-BH - Sort

1
1
1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36632

Medela komfort amme-BH - Sort

De fleste oplever at vokse ud af deres BH'er i forbindelse med deres graviditet, men fortvivl ikke længere - med komfort amme-BH'en fra Medela, kan du få en lækker støttende BH, som med sit fleksible stof er brugbar under hele dit graviditetsforløb - både før og efter fødslen!

Med denne BH får du derudover ikke kun super god støtte - dine bryster får også en super flot naturlig silhuet med de tilhørende formgivende skum skåle. Disse kan også nemt tages ud, hvis det er hvad man foretrækker.

Komfort graviditets BH'en fra Medela sikrer din komfort i hverdagen, og er dit oplagte valg når du skal amme. Den er super nem at håndtere, og det kræver blot et lille klem med 1 hånd for at klikke BH'ens side af.

Fordele

Medelas komfort amme-BH har en lang række fordele:

  • Amme-BH'en kommer i en flot sort farve, som er super neutral og nemt vil passe ind i din garderobe
  • Komfort BH'en har ingen bøjler eller søm som kan kradse eller irritere - den er derimod designet med formgivende skum skåle, som nemt kan tages ud hvis man ønsker det.
  • Derudover er BH'en lavet i et blødt og lækkert materiale, og dette er ekstra strækbart - dvs. at BH'en altid vil passe dig, da det elastiske stof vil udvide sig/tilpasse sig i takt med at din barm ændrer sig.
  • Komfort BH'en er designet med et dobbelt lag stof foran, som blidt giver en ekstra støtte.
  • Med Medelas Graviditets BH har det aldrig været nemmere at amme - med BH'ens smarte klips, kan du nemt klikke en side af BH'en af, og du behøver kun 1 fri hånd til det.
  • Amme BH'en fra Medela kan fås i et størrelsessortiment der rækker fra S - XL. Læs nedenunder for yderlig information om størrelser.

Størrelsesoversigt

I skemaet herunder kan du finde ud af hvilken størrelse du bør købe din komfort amme BH i. Kan du ikke finde dine mål i skemaet, anbefaler vi at du vælger den størrelse tættest på. Graviditets BH'en er lavet i et meget fleksibelt stof, hvorfor de fleste stadig vil kunne passe den.


(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36632

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.