Medela komfort amme-BH - Hvid

1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36631

Medela komfort amme-BH - Mere komfortabel BH findes ikke!

Ny er den nye graviditets BH fra Medela klar til dig! Amme-BH'en er en must-have for alle kommende mødre, der ønsker en så nem og behagelig graviditet og amningsperiode som muligt!

De fleste oplever allerede tidligt i deres graviditetsforløb, at de har brug for at skifte BH. Og selvom amningsperioden ikke er påbegyndt endnu, kan en amme BH stadig stærkt anbefales. Amme / graviditets BH'en fra Medela giver nemlig ekstra god støtte til en barm i forandring, da den er elastisk og fleksibel nok i stoffet til hele tiden at kunne tilpasse sig denne.

Amme BH'en er det ideelle valg under dit graviditetsforløb, da den kan give dig optimal støtte under hele forløbet. Men især under amning er lige præcis denne amme BH uundværlig! Medelas komfort amme BH er nemlig super nem at anvende, da du kun behøver 1 fri hånd til at klikke en skål af!

Under amningen vil BH'en stadig give støtte når skålen er åben, hvilket vil gøre din amning langt mere behagelig. Derudover er Graviditets BH'ens stof super blødt, og der er hverken søm eller bøjler i BH'en, for at skabe maksimal komfort for dig!

De tilhørende skum skåle bidrager til en flot silhuet, men disse kan nemt tages ud, hvis man foretrækker dette.

Fordele

Vælg komfort amme BH'en fra Medela, da denne har følgende væsentlige fordele:

  • Komfort amme BH'en er designet i en enkel hvid farve, der sammen med at den er sømløs, gør at den er super diskret at have på under sit tøj.
  • Derudover er stoffet lavet i et dobbelt lag foran, hvilket gør at der ikke behøves støtte fra bøjler, som kan irritere og/eller kradse.
  • Graviditets BH'en giver din barm en super flot silhuet med sine tilhørende skum skåle, som også nemt kan tages ud, hvis man søger en endnu mere naturlig form.
  • Det ekstra strækbare og super bløde materiale gør, at amme BH'en vil tilpasse sig din barm under hele graviditeten uden at miste sin støttende effekt
  • Amme Bh'en fra Medela er super nem at bruge under amningen, da den kun kræver et lille klem med 1 hånd på en af BH'ens stropper, for at åbne den ene skål
  • Størrelsessortimenten går fra S - XL - Læs nedenunder for at finde din størrelse!

Størrelsesskema

I følgende skema kan du nemt finde ud af din størrelse. Er dine mål ikke i skemaet, anbefaler vi, at du prøver komfort amme BH'en i den størrelse tættest på - da amme BH'ens materiale er meget elastisk og fleksibelt, vil de fleste stadig kunne passe en af størrelserne.

Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36631

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.