Medela graviditetsbælte - Sort

1
1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36635

Ekstra støtte under graviditeten med Medela graviditetsbælte!

Graviditetsbæltet fra Medela er et nyt super smart aflastningsprodukt, der giver dig støtte både under og efter din graviditet! Det sorte graviditets bælte er sømløst og ekstra støttende, samt ekstra strækbart. 

Dette er altså et bælte du kan bruge gennem HELE din graviditet - og endda også efter din fødsel! Stoffet er super fleksibelt nemlig, og graviditetsbæltet passer derfor perfekt til en krop i forandring.

Et graviditetsbælte er ofte en rigtig god idé at erhverve sig i forbindelse med en graviditet, da den stigende vægt ofte kan belaste ryg, lænd og mave. Mavebæltet / rygbæltet skal altså bruges til at støtte disse steder, så de belastes mindst muligt, og din graviditet bliver mest muligt behagelig!

Derudover er graviditets bæltet perfekt til dig der står meget op i hverdagen, samt dyrker motion moderat - alt dette bliver nemlig meget lettere med Medelas mavebælte til gravide, som næsten fremmer lysten til at være aktiv!

Produktinfo

  • Graviditetsbæltet fra Meleda kommer i en lækker nautral sort farve - dermed er den perfekt som forlængelse af tøj, der er blevet for kort eller for stramt. (Mavebæltet forhandles også i hvid her på Med24.dk)
  • Mavebæltet til gravide er lavet i et specialudviklet åndbart materiale, som er super fleksibelt og kan derfor tilpasse sig din krop under hele din graviditet - både før og efter fødslen, kan støtte bæltet altså bruges
  • Støtte bæltet er designet med forstærkede paneler omkring ryggen og nedre mave, så den giver den mest optimale støtte og lindring.
  • Med Medelas graviditetsbælte kan du forbedre din holdning, da lænd og mave aflastes/stabiliseres
  • Bæltet kan fås i størrelser fra S - XL

Find din bæltestørrelse her!

Støttebæltet er lavet i et meget elastisk materiale, hvorfor der ved nogle hoftemål vil være flere størrelse, som alle kan passe sin mave. Her er det så ens egne præferencer, i forhold til hvor stramt man ønsker, mavebæltet skal sidde, som skal afgøre hvilken størrelse man køber.

Hoftemål i cm S M L XL
80 S
90 S M
100 S M L
110 M L XL
120 L XL
130 XL

Køb graviditetsbæltet fra Medela i sort lige her på Med24.dk og få fri fragt ved ordre over 200,- kr.!Du kan læse flere råd til din graviditet lige her!


Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36635

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.