Medela graviditetsbælte - Hvid

1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36634

Sømløs og støttende graviditetsbælte, der hjælper dig både før og efter fødslen!

Med Medelas nye graviditetsbælte kan du få fingrene i et støttebælte, der tilpasser sig lige præcis efter din krop! Det hvide graviditets bælte er lavet i et specialudviklet ekstra fleksibelt materiale, som vokser eller aftager i takt med din mave.

Graviditetsbæltet er designet til blidt at støtte ryggen og maven, samt stabilisere / aflaste disse områder, som under graviditeten er udsatte. Herved fremmer mavebæltet samtidigt også en bedre kropsholdning, og er ideel til kvinder der står meget op i hverdagen.

Graviditets bæltet er også ideel til kvinder der elsker at dyrke motion - den fremmer faktisk næsten lysten til at bevæge sig, da bæltet bare gør det hele lettere, når man er gravid.

Derudover er støttebæltet også det smarte valg, når man er ved at vokse ud af sit tøj - med bæltet kan man diskret skjule, hvis ens trøje er blevet for kort eller for stram.

Produktinfo

  • Støttebæltet fås her i hvid - Denne passe super godt til dit tøj i de lyse nuancer! (Den sorte udgave af graviditetsbæltet forhandles også på Med24.dk)
  • Materialet, graviditets bæltet er lavet i, er super fleksibelt og elastisk, og dette vil nemt og blidt tilpasse sig efter din krop
  • Derudover er materialet super åndbart og har en frisk følelse på huden.
  • Graviditetsbæltet har ekstra forstærkede paneler på nedre mave og lænd, som har en stabiliserende og aflastende effekt, samtidigt med at den forbedre ens holdning.
  • Størrelserne går fra S - XL - se vejledningen nedenunder for yderlig afklaring

Bæltestørrelser

Støttebæltet er lavet i et meget elastisk materiale, hvorfor der ved nogle hoftemål vil være flere størrelse, som alle kan passe sin mave. Her er det så ens egne præferencer, i forhold til hvor stramt man ønsker, mavebæltet skal sidde, som skal afgøre hvilken størrelse man køber.

Hoftemål i cm S M L XL
80 S
90 S M
100 S M L
110 M L XL
120 L XL
130 XL

Du kan købe Medela graviditetsbælte - hvid lige her på Med24.dk!

Vi tilbyder dag-til-dag levering og fri fragt på ordre over 200,- kr.!Har du lyst til at læse flere råd og tips om graviditet? Så klik lige her!

Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36634

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.