Medela graviditets- og amme-BH - Sort

1
1
1
1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36630

Medela graviditets- og amme-BH - Sikrer din komfort fra det inderste lag!

Nogle kvinder oplever at de under graviditeten går en skål størrelse op - andre oplever at de går 3 eller flere skåle op. Uanset hvor strækbar din BH har behov for at være, er du godt dækket ind med Medelas Graviditets- og amme-BH. Denne graviditets-BH er udviklet til at kunne tilpasse sig en barm i forandring - uanset forandringens omfang!

Graviditets- og amme - BH'en fra Medela er super velegnet som ventetøj og amme-BH, da den er lavet i et ekstra strækbart materiale af høj kvalitet. Dette strækmateriale er specielt udviklet med fokus på graviditet og amning, samt maksimal komfort.

Når gravide skal vælge deres graviditets BH, er bøjler og søm også vigtige parametre at tage højde for. Og da Medelas Graviditets- og amme-BH hverken har bøjler eller søm, er denne et helt ideelt valg, for den der søger den mest behagelige oplevelse med sin BH.

Vente BH'ens materiale føles derudover dejlig blød på huden, og behøver ingen skåle for at give din barm god støtte. Den kan også let åbnes med 1 hånd, da de praktisk placerede ammeklemmer er nemme at klipse op, hvilken er en vigtig forudsætning for, at din amning bliver så ubesværet som muligt. Klemmerne sidder samtidigt godt fast, når de er spændt.

Så uafhængigt af graviditetsfase, bryststørrelse eller lejlighed er Graviditets - og amme-BH'en fra Medela dit ideelle valg!

Produktinfo

  • Vente BH'en fra Medela er super anvendelig og diskret i sin sorte farve. (BH'en forhandles også i hvid lige her på Med24)
  • BH'en er lavet i et ekstra strækbart materiale, der nemt tilpasser sig en krop i forandring
  • Graviditets BH'en har ingen søm eller bøjler som kan kradse eller irritere
  • Medelas Graviditets- og amme-BH er designet med ammeklemmer på stropperne, så den let kan klipses op, og du nemt og ubesværet kan komme til at amme dit barn
  • Graviditets- og amme-BH'en kan købes i følgende størrelser: S, M, L og XL

Hvilken størrelse skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe vente BH'en i, så tag et kig på det nedenstående skema og få afklaring. Det er altid en god idé at tage sine nøjagtige mål, før man finder ud af sin størrelse. 

Kan du ikke din størrelse i skemaet? Så anbefaler vi at du vælger den størrelse der ligger tættest på dine mål. Graviditets-BH'en materiale er super fleksibelt og er tilpasset kvinders mangfoldighed.


Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.