Medela graviditets- og amme-BH - Hvid

1
1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36629

Medela graviditets- og amme-BH - Hvid, gør din graviditet så komfortabel som muligt!

Nu er den nye vente-BH fra Medela her endelig! Graviditets- og amme-BH'en fra Medela er en must-have til din graviditet! BH'en er udviklet specielt til at give dig den mest komfortable støtte til din krop i forandring.

Den lækre hvide graviditets BH er udviklet i et sømløst og bøjle frit design, som gør den super behagelig at have på, da man bl.a. er fri for irriterende eller kradsende bøjler. Den er lavet i et blødt materiale der føles frisk på huden, og materialet  er derudover ekstra strækbart.

Størstedelen af alle gravide vokser ud af deres BH'er - nogle kan endda opleve at de går 3 eller flere størrelser op i skålen, så det er derfor super vigtigt at sin graviditets BH er meget fleksibel i sit stof. Fleksibelt og elastisk stof er heldigvis noget Graviditets- og amme-BH'en fra Medela kan garantere!

Udover at stoffet er meget strækbart er det også af høj kvalitet - og det kan mærkes!

Vente BH'en er derudover super velegnet og let anvendelig til amning. Med sine velplacerede ammeklemmer kan Graviditets- og amme-BH'en fra Medela let klipses op. Amning bliver derfor langt mere ubesværet med denne BH! 

Klemmerne sidder godt fast, når de er spændt, og du behøver ikke bekymre dig over om de skulle falde ned af sig selv.

Graviditets- og amme-BH'en fra Medela er det oplagte valg, for dig der ønsker en BH der kan lidt af hvert - denne BH er nemlig super støttende og komfortabel, som er vigtige forudsætninger for et godt graviditetsforløb, og er samtidigt også super praktisk at bruge efter fødslen, når der skal ammes!

Produktinfo

  • Graviditets- og amme-BH'en fra Medela er rigtig fin og diskret i sin hvide farve. (Den kan også købes i en sort udgave her på Med24)
  • Materialet Vente BH'en er lavet i, er meget fleksibelt, hvorfor den kan give dig støtte både før og efter fødslen!
  • BH'en er designet uden bøjler og søm for at opnå maksimal komfort.
  • Graviditets-BH'en er udviklet med let anvendelige ammeklemmer, sådan at du nemt kan komme til at amme dit barn.
  • Størrelses udvalget rækker fra str. S - XL.

Størrelsesguide

Herunder kan du nemt og overskueligt finde din BH størrelse. Det anbefales at du tager dine præcise mål inden du kigger skemaet igennem. Er dine mål ikke til at finde i oversigten, så vælg den størrelse der ligger tættest på. Det fleksible materiale er udviklet til at kunne passe et bredt felt af kvinder, da vi ved at alle kvinder er forskellige.Du kan nu få fri fragt ved køb Medela graviditets- og amme-BH - Hvid !

Amme-BH'en kan købes lige her på Med24 til en fast lav pris! 

Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36629

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.