Clearblue Teststicks til Fertilitetsmonitor - 24 stk.

1
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 48893

Disse 24 Clearblue Teststicks til din Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor kommer med ekstra sticks til din monitor

Disse Clearblue Teststicks til Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor kommer i en pakke med 20 ægløsningstest samt 4 graviditetstests, der er individuelt indpakket. Testene kan kun anvendes sammen med Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor. De fleste kvinder har behov for 10 teststicks i hver cyklus, mens kvinder med uregelmæssig eller lang cyklus kan have behov for op til 20 teststicks pr. cyklus.

Disse teststicks til fertilitetsmonitor fra Clearblue hjælper dig med at finde de dage i din cyklus, hvor du er mest fertil og har størst chance for at blive gravid. Monitoren aflæser meget præcist niveauet for de to vigtige fertilitetshormoner; østrogen og LH-luteiniserende hormonet. Når du kender dine mest fertile dage i din cyklus, altså nogle dage før ægløsning og ved ægløsning, så har du den største chance for at blive gravid ved samleje.

Fertilitetsmonitoren aflæser de medfølgende teststicks, der inden da har været i kontakt med din urin på samme måde som andre ægløsnings- og graviditetstests. Ud fra prøverne aflæser monitoren dine personlige hormon niveauer for at kunne påvise dagene med høj og maksimal fertilitet. Monitoren hjælper med at udpege flere dage, hvor der er gode chancer for befrugtning, hvilket giver større chance for at opnå graviditet sammenlignet med almindelige ægløsningstests.

Monitoren har en tryk skærm, der viser alle dage i din cyklus, hvor du skal udføre en urintest. Der er også mulighed for, at du kan indstille en alarm, der minder dig om at udføre testen. I den indbyggede kalender kan du også angive, hvornår du har haft sex med din partner, samt gemme sine fertilitetsdata for de seneste 6 cyklusser.

OBS. fertilitetsmonitoren følger IKKE med i pakken og indeholder kun teststicks dertil!

Anvendelse

Læs altid den medfølgende brugsanvisning grundigt inden brug!

Fertilitetsmonitoren kan anvendes af alle kvinder med cyklusser mellem 21 og 42 dage. Start med at indsætte 2 stk. AA batterier i monitoren, og start den på den store tænd/sluk knap nederst. Indstil herefter til det ønskede sprog, dato og evt. pinkode, hvis du ønsker det. Indtast i monitoren, når du starter en ny cyklus (dag med begyndt menstruation). Indstil også en 6 timers testperiode, hvor du ønsker at teste. Herefter vil monitoren vise dig dine testdage, hvor du skal udføre en urintest. Fertilitetsmonitoren vil bede dig om at tage 10 eller 20 tests.

Hvordan tages en test?
Du udfører en test på samme måde som en almindelig ægløsnings- eller graviditetstest. Du kan med fordel samle en urinprøve og dyp spidsen af den medfølgende test ned i prøven i 15 sekunder. Alternativt kan du tisse direkte på testen i 3 sekunder. Søg herefter for at testen vender nedad eller ligger fladt, indtil den indsættes i monitoren. Når testen er taget påføres låget på den våde del af testen. Sørg for at monitoren er tændt, og indsæt testen i bunden af monitoren (sørg for at den farvet side på testen vender mod højre, når testen indsættes). Pres testen ind indtil du hører et klik, og vent 5 minutter på resultatet.

Mulige resultater:
Låg/Low/Lav: Får du dette resultat er det usandsynligt, men ikke umuligt at du vil blive gravid.
Hög/High/Høj: Opnår du resultatet "høj" er der øget chance for at du vil opnå graviditet.
Maximal/Peak/Maksimal: Dette resultat indikerer din mest frugtbare periode, hvor der er størst chance for, du vil blive gravid.


Indhold: 24 stk.

Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 48893

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.