Clearblue Adv. Digital Ægløsningstest - 10 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 37757

Advanced Digital Ægløsningstest fra Clearblue med tydelige, digitale resultater efter 5 minutter

Denne ægløsningstest fra Clearblue er den første og eneste test, der typisk identificerer fire eller flere frugtbare dage i din cyklus. Dermed bliver det muligt at planlægge i forvejen, hvornår du skal forsøge at blive naturligt gravid. Clearblue Advanced Digital Ægløsningstest går skridtet videre fra en klassisk ægløsningstest ved at registrere 2 vigtige fertilitetshormoner. Den registrerer nemlig både det luteiniserende hormon og østrogen, hvilket er med til at identificere dage med maksimal fertilitet samt forudgående dage med høj chance for at blive gravid.

Clearblue Advanced Digital Ægløsningstest er lavet med en smart, fornyende teknologi, der tilpasser sig din personlige hormonprofil. På den måde mindskes risikoen for, at du går glip af din frugtbare periode. Den viser desuden resultaterne med simple og let-aflæselige smileys på det digitale display. Der er 3 mulige resultater; lav, høj og maksimal fertilitet, der vises ved forskellige symboler.

Anvendelse

Det er vigtigt altid at læse den medfølgende brugsanvisning grundigt før brug af ægløsningstesten. Du kan desuden finde den danske brugsanvisning digitalt lige her.

Tag en prøvepind ud af folieindpakningen og fjern hætten. Før prøvepinden ind i holderen indtil den klikker på plads. Herefter vil ægløsningstesten tænde og være klar til anvendelse. Når du skal udføre urinprøven, anbringes den absorberende spids i urinstrålen i 3 sekunder eller i en urinprøve i 15 sekunder. Efter ca. 1 minut vil symbolet "test klar" blinke for at vise, at testen virker. Læg testen fladt eller hold prøveopsamleren pegende nedad. Efter 5 minutter vil dit resultat vises på det digitale display.

Nu er det tid til at aflæse testen! En klar cirkel angiver lav fertilitet, hvilket betyder, at det er meget usandsynligt, men ikke umuligt, at du vil blive gravid ved samleje den dag. En blinkende smiley betyder høj fertilitet, da testen har registreret en stigning i østrogen-niveauet. I de følgende dage vil testen vise symbolet, mens den leder efter stigningen i det luteiniserende hormon - fortsæt med at teste dagligt for at finde stigningen. En statisk smiley viser maksimal fertilitet, og resultatet vil ses konstant i 48 timer efter første visning. Dette symbol viser dagene, hvor chancen for at blive gravid er størst.

Efter du har færdiggjort testen, skal prøvepinden skubbes ud med det samme ved at trykke på knappen. Smid prøvepinden ud sammen med husholdningsaffald.


Indhold: 10 stk.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.