Weleda Calendula Bath Mamma & Baby - 200 ml

Weleda Calendula Bath Mamma & Baby
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Barn
Varenummer: 25683

Weleda Calendula Bath - Virker afslappende og fremmer en god søvn hos aktive børn

Calendula Bath er en mildt vask der virker beroligende og lindrende på din babys hud. Vasken er velegnet til at afslappe barnets hud efter en dag med meget aktivitet. Produktet fremmer udviklingen af dit barns sunde hud, og renser den mildt. 

Virkning: 
Vasken er baseret på et ekstrakt af økologisk morgenfrue. Morgenfruen har fantastiske beskyttende egenskaber, og er derfor den perfekte ingrediens i hudplejeprodukter til din baby. Morgenfruen virker plejende og virker sammen med det varme badevand til at fremme en god nattesøvn og en dyb ro i kroppen. Vasken er tilsat timian som giver en følelse af varme. 

Efter et dejligt varmt bad vil dit barns hud være helt ren, næret og beskyttet. Et bad med denne vask er den perfekte afslutning på en lang dag. De naturlige ingredienser gør, produktet er egnet til selv den mest følsomme hud. Vasken er dermatologisk testet og helt uden syntetiske stoffer som konserveringsmidler, farve, duft, materialer fra mineralolier og overfladeaktive stoffer. 

Anvendelse

Calendula Bath bruges sammen med varmt vand når din baby skal bades. 
Ryst flasken inden brug, og tilsæt herefter 2-3 sprøjt af produktet til vand, som er cirka 36-37 grader varmt. Fordel produktet i vandet med hånden. 

Calendula Bath kan med fordel efterfølges af et andet produkt fra Weledas Calendula serie. 

Indhold: 200ml

Ingredienser

Water (Aqua), Sodium Chloride, Prunus Spinosa Fruit Juice, Thymus Vulgaris Extract (Timian), Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Silica, Xanthan Gum, Limonene*, Linalool*, Geraniol*

Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.