Badetid

Badetiden skal være en komfortabel og sjov fornøjelse både for forældre og børn. Vi har hos Med24.dk derfor samlet alt, hvad du har behøver, for at gøre badetiden til en god og sikker oplevelse. Du kan finde alt fra badekar og badelegetøj til skånsomme olier og shampooer i vores sortiment. Læs mere om det rette udstyr til badetiden! 

Alt du behøver til badetid

Når babyen er rolig og glad, vandtemperaturen er den rette og det nødvendige udstyr er på plads, bliver badetiden en sand fornøjelse for begge parter – fyldt med glæde, skæg og ballade. Du kan i vores sortiment forberede dig på badetiden med alt fra det underholdende legetøj til de praktiske vaskeklude, så din hyggestund og gode minder med din baby også bliver inddraget i badet.

Vi har inddelt alt til badetid i følgende kategorier: 

  • Badelegetøj
  • Badekar (badeindsats)
  • Bademåtter
  • Badetermometer
  • Håndklæder
  • Vaskeklude
  • Shampoo, balsam og skumbad

Du kan finde vores kategorier øverst på siden til venstre!

Vandtemperatur
Når du vasker eller bader din baby, er det anbefalet, at vandet har en kroptemperatur på ca. 37 grader. Man kan mærke sig frem ved hjælp af en lillefinger eller lignende, men ønsker man er vide sig sikker, kan man anvende et badetermometer for at finde den præcise varmegrad.

Find det rette tilbehør
Behovet for tilbehør kan være vidt forskelligt fra den ene til den anden forælder og barn. Vi har derfor samlet et fint udvalg af både badekar og badeindsatser fra Blooming Bath, skridsikre måtter samt skærm og vaskekrans til hårvask, når du begynder at anvende shampoo og balsam ved bad.

Én ting alle vores ting i sortimentet har tilfælles er, at de er til for at gøre badetiden både sikker, nem og behagelig, og du kan til enhver tid finde det mest nødvendige udstyr fra de mest foretrukne mærker hos Med24.dk. 

Gør badetiden til en leg

De fleste børn er glade for at pjaske rundt og lege i badet. Det er derfor en stor fornøjelse for mange, at de får lov til at have legetøj med i badekarret. I vores kategori badelegetøj finder du blandt andet badedyr fra Hevea – disse er fri for ftalater, PVC og BPA. De er desuden fremstillet af 100% naturgummi og er derfor sikre for barnet at bide i. Du kan også finde en badebog og fine nylonsvampe lavet som dyr.

Flere vælger også at gøre badetiden til en leg ved hjælp af et skumbad. Her tilbyder vi blandt andet Nvey Baby Bubble Bath og Sebamed Baby Bobble Bad, som er et sæbefrit produkt egnet til børn og sart hud. 

Hold barnet tør og fin

Det er ikke kun nødvendigt med tilbehør til under badningen, men også efter. Vi har flere vaskeklude, tekstiler, håndklæder med mere, som kan holde dit barn tør på en skånsom og behagelig vis.

Se blandt andet de nuttede designs af håndklæder fra Babydan. Disse er lavet som badeslag i 3 forskellige farver og omfavner trygt dit barn i 100% økologisk bomuld. 

Køb ting til mor og barn hos Med24.dk

Gå på jagt i vores store udvalg af produkter til mor og barn. Vi har alt du behøver til pleje, badetid og amning. Du kan finde, det du mangler, blandt anerkendte kvalitetsbrands som Derma, Lavera, Mininor, Pharmaceris, Reer, Weleda og Oopsy.

Vidste du, at du ved at være medlem af vores shop optjener point, som kan anvendes på dine næste køb? Det er gratis at være/blive medlem – du kan læse om medlemsfordelene her! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.