Medela SNS Ammesystem

1
1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36625

SNS-Ammesystemet fra Medela sikrer dig en god amning!

Nu er det nye SNS-ammesystem her endelig! SNS-ammesystemet fra Medela er udviklet som den mest optimale metode til at give ernæringstilskud til børn der ammes! Denne støtter tilknytningen mellem den nybagte mor og hendes barn, og hjælper dem begge med at opnå en mere tilfredsstillende ammeoplevelse.

Amning er super vigtigt for dit barns udvikling, og da din modermælk er tilpasset lige netop din babys behov, så er dette selvfølgelig den mest optimale næring - der kan dog være tilfælde, hvor det ikke er muligt at amme sit barn vanligt, men dette behøver ikke at blive et problem.

SNS-ammesystemet fra Medela består af en beholder, der kan fyldes med ernæringstilskuddet, og en slange, som næring skal optages fra - og dette system kan nemt hjælpe dig til at amme dit barn! Ammesystemet er oplagt til at anbringes på moderens brystkasse eller på et stativ.

Hvem egner SNS-ammesystemet sig til?

SNS-ammesystemet egner sig til mødre der har lav/uhensigtsmæssig mælkeproduktion, samt mødre der ikke selv kan amme - her kan SNS-ammesystemet simulere en vanlig amning og dermed støtte den tilknytning mellem mor og barn, der fremmes gennem amning, ligeså godt som en normal amning kan.

Egenskaber og anvendelse

Har man en lav eller uhensigtsmæssig mælkeproduktion, så er Medelas SNS-ammesystem den perfekte hjælp til at sørge for at dit barn får den optimale ernæring! Ved at simulere en normal mælketilførsel kan du komme til at amme dit barn sådan, at hud-mod-hud kontakten bevares, og at din egen mælkeproduktion også stimuleres.

SNS-ammesystemet fra Medela anvendes, ved at man sætter de meget tynde og fleksible slanger fast langs moderens brystvorter. Herved kan barnet sættes til at die ved moderens bryst, der i stedet for at lække brystmælk fra brystvorten, giver barnet adgang til næringen gennem SNS-ammesystemets slange, der er fastgjort ved brystvorten. 

Barnet kommer således stadig til at blive ammet ved at sutte på brystvorten, som naturligt vil stimulere moderens egen mælkeproduktion, og kan derfor bidrage til at påvirke mælkeproduktionen positivt.

SNS-ammesystemet fra Medela kan derudover også hjælpe barnets dieadfærd, sådan at det kan være forberedt på at die ved normal amning, hvis forudsætningerne ændres, og dette på et tidspunkt bliver muligt.

Fordele

SNS-ammesystemet har en masse fordele. 

  • SNS-ammesystemet træner spædbarnet i at få en korrekt dieadfærd og -teknik, bl.a. fordi ammesystemet skaber et vakuum ved brystet.
  • Ammesystemet støtter inddragelsen af forældrene, og fremmer den unikke kontakt der opleves ved hud-mod-hud oplevelsen under amning.
  • Moderens egen mælkeproduktion stimuleres også ved brug af SNS-ammesystemet fra Medela, og kan således bidrage til et reduceret behov for hjælp til at amme selv.
  • Medelas ammesystem gør det muligt for adoptivforældre at få en autentisk amme-oplevelse
  • Ammesystemet er derudover genanvendeligt, efter rengøring i overensstemmelse med brugsanvisningen.


Her på Med24 har vi fagpersonale til at videregive viden om en masse forskellige emner - Du kan bl.a. få større viden om, samt gode råd til amning via af vores artikel her:

10 tips til en god start på din amning!

Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36625

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.