Medela - specialNeeds flaske til læbe- ganespalte

1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 34172

Medela SpecialNeeds sutteflaske til madning af børn med særlige behov

SpecialNeeds-sutteflasken fra Medela er udviklet til babyer som har svært ved at die, og derfor ikke kan blive ammet eller spise af almindelige sutteflasker. Det kan være børn som er født med neurologiske problemer, ganespalte, læbespalte, eller for tidligt fødte som endnu ikke har en færdigudviklet sutterefleks. 

Denne specielle sutteflaske gør det nemmere for dit barn, at få mælken ud ved et let tryk om flaskesutten istedet for at suge. Sutteflasken har en spalteventilmekanisme, så du nemt kan styre mælkeflowet. Spalteventilen gør flaskesutten utrolig følsom over for det mindste forsøg på at die, og samtidig lukker den helt, når spædbarnet vil holde pause. Markeringslinjen på flaskesutten hjælper med at vælge det rigtige flow (3 forskellige), der kan tilpasses det enkelte barn. Flowhastigheden er angivet med tre linjer på sutteflasken, hvor den længste linje angiver hurtigt flow, den næstlængste linje middel flow og den korteste linje langsomt flow.

Medelas SpecialNeeds sutteflaske kan bruges sammen med to forskellige størrelser flaskesutter. Sutteflasken kommer med en standard størrelse, men hvis dit spædbarns mundhule kræver en mindre flaskesut kan denne tilkøbes. Envejsventilen på flaskesutten forhindrer at der kommer luft i sutteflasken.

SpecialNeeds-sutteflasken kan genanvendes så snart flasken er rengjort i overensstemmelse med brugsanvisningen.

Indhold: 1 stk. 

Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 34172

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.