Medela ammeindlæg ultra thin - 30 stk

1
1
1
1
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36623

Medela ammeindlæg ultra thin - 30 stk

Det er meget forskellig fra kvinde til kvinde, hvad der gør at man lækker brystmælk. Nogle lækker ved synet af enhver baby, andre kun ved synet af deres eget barn, og nogle lækker slet ikke. Men er man i risiko for at lække er ammeindlæggene fra Medela din redning! Disse er helt ideelle til at holde din hud tør!

Medelas Ultra thin ammeindlæg er din redning i de perioder, hvor man oplever, at man lækker. Med disse ammeindlæg glemmer du helt følelsen af blot at være en malkeko - de ultra tynde ammeindlæg er nemlig så diskrete, at man helt kan glemme, at de er der! 

De giver derudover dine bryster en flot og feminin pasform - i modsætning til lidt tykkere ammeindlæg, som ofte kan få en til at se lidt mere konet ud.

Hvor et uld-ammeindlæg godt kan være mangelfuldt i forhold til at kunne blive ved med at holde huden tør, er disse ekstra tynde og absorberende ammeindlæg også perfekte til at supplere.

Hvem egner engangs ammeindlægget sig til?

Medelas Ultra thin ammeindlæg er designet  til at holde din hud tør i de perioder hvor man lækker i mindre eller mellemstore mængder. Ved alene brug egner Ultra thin engangs ammeindlæggende sig altså til dem, som ikke oplever større brystmælks lækage, men kun lækker i mindre eller mellemstore mængder.

Ved brug sammen med et ammeindlæg i uld, kan Ultra thin ammeindlæggende derimod beskytte mod et mere lækkende bryster meget effektivt - her er de super gode sammen med uld-indlægget til at sikre, at du ikke kommer til at ligne en, der går rundt med en våd bikini under t-shirten.


Fordele

  • Ammeindlægget har en innovativ og praktisk form - det ovale indlæg er tilpasset til at sidde diskret om brystet uden at krølle eller skøjte rundt.
  • Derudover har ammeindlægget en polymerkerne der er ekstra absorberende og som kan indkapsle fugten, sådan at indlægget ikke føles så vådt.
  • De fem absorberende lag, der tilsammen er mindre end 2mm, er super bløde og allergivenlige, hvorfor indlægget føles dejligt mod huden.
  • De super tynde lag er også super diskrete, og er sværere at spotte under sin amme-BH - ammeindlæggene sikrer dertil også en let feminin pasform, uden at se konet ud.
  • Lækagebeskyttelsen er derudover meget fleksibel, da den med sit design også forhindrer, at brystmælken løber ud i siderne.
  • Pakket enkeltvis
Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Amning og flaske
  3. Ammeindlæg
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36623

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.