Chicco flaskesut step up 6m+ - food flow - 2 stk

Chicco flaskesut step up 6m+ - food flow - 2 stk
Se alle produkter fra Chicco
Varenummer: 28018

BPA fri og klinisk testet flaskesut

Denne model er ideel til tykkere væsker

Chicco har udviklet en sutteflaske samt flaskesut der følger barnets udvikling fra fødsel og indtil barnet ikke længere skal have sutteflaske. Systemet er udviklet således at både sutteflaskerne og  flaskesutten følger barnets skiftende madstilarter. Flaskesutterne har 3 forskellige brystvorte former, der er tilpasset barnets 3 stadier fra nyfødt til baby. Dette skyldes at barnets sluge handling udvikler sig over tid.

Denne flaskesut er designet til at støtte en stærk og sugende bevægelse, da barnet omkring de 6 mdr. får en betydelig større appetit. Bunden af flaskesutten bliver mindre og mindre og er afrundet til således den giver barnet støtte tilsidst. Dette er nødvendigt for at sikrer barnet god sutteteknik.

I produktet sidder ventiler, som mindsker risikoen for at barnet sluger luft. I bunden af flaskesutten sidder er flexors, som forbedrer elasticiteten. Flaskesutten er fri for BPA og er klinisk testet.

Størrelse: 6 mdr. +

Indgår i kategorierne
Sutteflasker Restsalg
BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.