Philips Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (0 mdr+)- 125ml

Philips Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (0 mdr+)- 125ml
Philips Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (0 mdr+)- 125ml
Philips Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (0 mdr+)- 125ml
Philips Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (0 mdr+)- 125ml
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39387

Sutteflaske fra Philips Avent til de aller mindste, designet til at reducere kolik, luft i maven og refluks

Denne skønne AirFree sutteflaske fra Philips Avent, er fremstillet specielt til de små nyfødte. Flasken rummer 125ml og har et anti-kolik AirFree design. Produktet er super let at bruge, og er til for at sikre den absolut maksimale komfort til den lille nye. 

Sutteflaskens praktiske design

  • Sutten er specielt designet til, at barnet sluger mindre luft under brug. AirFree åbningen hjælper med at holde luft ude af maven ved at trække det væk fra sutten. På denne måde mindskes ubehag, som for eksempel påstår ved kolik og refluks.
  • Sutten sørger gennem en stabil og langsom gennemstrømning for, at mælken holdes i flasken, selv når den holdes horisontalt.
  • Undersøgelser viser, at flasken kan være med til at reducere luft i maven, gylp, bøvser og klynk, fordi dens ventil sørger for, at uafbrudt madning er helt mulig.
  • Sutten har en praktisk form med rifler, som gør, at barnet får ordentligt og sikkert fat på flasken.

Flasken er derfor det helt optimale valg, når du skal sikre en tryg og behagelig made-oplevelse for din baby. Flasken er super let at samle og rengøre, idet den har en bred hals og helt simple dele. Flaskeåbningen er kompatibel med flere andre varianter fra Philips Avent - heriblandt de øvrige anti-kolik flasker. 

Forbered dig selv på dit barns vokseproces, og køb den lidt større flaske egnet til børn fra 1 måned her - rummer 330ml. 

Sådan anvender du sutteflasken

Anti-kolik flasken er yderst let at bruge i praksis! 
Fyld blot flasken med mælk og placér AirFree åbningen over flaskens kant - skru sutten på. Efter ét vip nedad fyldes sutten, så den er klar til brug. Sørg for, at AirFree åbningen bliver på toppen af flasken, mens du mader. På denne måde sikres en behagelig, sikker og nem madning - også siddende.

Babyprodukter af den bedste kvalitet

Philips Avent er blevet kåret som det førende brand indenfor baby- og børnepleje af kvinder verden over. Brandet laver de aller bedste produkter af den højeste kvalitet og bedste funktion - det kan du stole på. De fantastisk praktiske produkter sørger for, at du er forberedt til enhver situation du kan blive stillet overfor som forælder. Med Philips Avent er komfort i centrum, så du altid kan føle dig tryg!

Indhold: 1 stk. 

Indgår i kategorierne
Sutteflasker
BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.