EcoViking glassutteflaske 240 ml - blå

EcoViking glassutteflaske 240 ml - blå
EcoViking glassutteflaske 240 ml - blå
EcoViking glassutteflaske 240 ml - blå
EcoViking glassutteflaske 240 ml - blå
Se alle produkter fra EcoViking
Varenummer: 34973

Produktbeskrivelse

EcoViking anti-kolik sutteflaske i stærkt og varmeresistent borosilikat glas - 240ml

Fantastisk glassutteflaske med anti-kolik-ventil til alderen 1-3 måneder. Flaskerne er varmeresistente op til 450 grader og kan gå direkte fra fryser til kogende vand, uden at sprænges. Det kan lade sige gøre, da de er lavet af borosilicate glas – et fantastisk materiale, der giver en uovertruffen hygiejne og holdbarhed. Borosilicate glas er også lettere end normalt glas. 

Rundt om flasken er et silicone-omslag, der gør flasken nem at holde på, samt yderligere beskyttelse mod brud. Med mililitermål på siden, er det altid nemt at måle den korrekte mængde vand til flasken.

Tager man silicone-omslaget af, gemmer der sig et stort flot EcoViking-logo. Dermed er flasken smuk både med og uden omslag.

Flaskesutten er lavet af medicinsk silicone – det reneste materiale til formålet. Garanteret fri for phthalater, blødgørere, PVC og BPA - et unikt, kemifrit produkt til de små.

Der medfølger:

  • 240 ml glasflaske
  • Silicone omslag i blå
  • Flaskesut i medicinsk silikone - Str. 1 (0-3 mdr)
  • Krave
  • Lukkedisk
  • Låg

EcoViking:
EcoViking er et svensk firma, grundlagt i 2014 i Göteborg. På få år har de formået at blive en af de førende kræfter i udbredelsen af autentisk babyudstyr blandt øko-bevidste forbrugere. EcoViking skiller sig ud fra mængden med moderne designs, sunde materialer og miljøvenlige produkter. Alle sutter bliver produceret i Italien og siden November 2016 er alle glassutteflasker produceret i hjembyen, Göteborg.

BPA free PVC-fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.