Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (1 mdr+)- 260ml

Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (1 mdr+)- 260ml
Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (1 mdr+)- 260ml
Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (1 mdr+)- 260ml
Avent sutteflaske Anti-Colic Airfree (1 mdr+)- 260ml
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39388

Praktisk sutteflaske fra Philips AVENT - specielt egnet til at reducere ubehag- og luft i maven

Denne sutteflaske fra det prisvindende Philips AVENT rummer 260ml og er egnet til babyer over 1 måned gamle. Den specielle sutteflaske har et helt særligt design med en AirFree åbning og en anti-kolisk effekt. Designet er til for at sikre den største komfort for din lille guldklump. Produktet er super let at anvende i praksis og sikrer en tryg madeoplevelse. 

Fordele ved sutteflaskens unikke design

  • Sutten er specielt designet til, at barnet sluger mindre luft under brug. AirFree åbningen hjælper med at holde luft ude af maven ved at trække det væk fra sutten. På denne måde mindskes ubehag, som for eksempel påstår ved kolik og refluks.
  • Sutten sørger gennem en langsom og stabil gennemstrømning for, at mælken holdes i flasken, selv når den holdes helt lod- og vandret.
  • Sutten har en praktisk form med rifler, som gør, at barnet får ordentligt og sikkert fat på flasken.
  • Undersøgelser viser, at flasken kan være med til at reducere luft i maven, gylp, bøvser og klynk, fordi dens ventil sørger for, at uafbrudt madning er helt mulig.

Anti-kolik flasken er det absolut bedste valg, når det gælder om at sikre en behagelig og betryggende made-oplevelse for dit barn. På grund af sin brede flaskehals og simple design, er flasken også super let at samle, skille ad og rengøre. Tilmed er flaskeåbningen kompatibel med flere andre varianter fra Philips AVENT - heriblandt de øvrige anti-kolik flasker. 

En mindre variant til børn mellem 0-6 måneder kan også købes lige her. 

Sådan brugers sutteflasken

Anti-kolik er på grund af sit praktiske design super let at bruge. 

Fyld flasken med mælk, og placér AirFree åbningen over flaskens kant - skru sutten på. Efter ét vip nedad fyldes sutten, så den er klar til brug. Sørg for, at AirFree åbningen bliver på toppen af flasken, mens du mader. På denne måde sikres en behagelig, sikker og nem madning - også siddende. 

Philips AVENTS laver produkter i topkvalitet

Philips AVENT er et anerkendt brand, der har gjort sig bemærket på at fremstille praktiske produkter af aller bedste kvalitet. Sortimentet af produkter sørger for, at du er godt dækket ind, når du er blevet forælder. Lette at bruge med komfort i fokus, er du forberedt til enhver situation som nybagt mor- eller far. Kåret som #1 inden for baby- og børnepleje er dit barn altid i helt trygge hænder med Philips AVENT! 

Indhold: 1 stk. 

Indgår i kategorierne
Sutteflasker
BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.